איציק בנבנישתי, לשעבר מנכ"ל קבוצת פרטנר<br>קרדיט: סיון פרג'
איציק בנבנישתי, לשעבר מנכ"ל קבוצת פרטנר קרדיט: סיון פרג'

גיל דטנר, אנליסט תקשורת וקמעונאות בלאומי שוקי הון, מפרסם היום התייחסות לקראת פרסום דוחות פרטנר לרבעון 1 2018: "פרטנר תדווח תוצאות לרבעון הראשון של 2018 מחר. הרבעון צפויה להיות חלש נוכח המשך השחיקה של ההכנסות ללקוח בשוק הסלולר, וההוצאות הקשורות לפעילות הטלוויזיה.

 

"ההכנסות משירותי סלולר צפויות לרדת בכ-5%, כאשר הירידה נובעת משחיקה ב-ARPU. ברבעונים הקרובים קצב הירידה צפוי להחריף, בשל כניסתה של אקספון לשוק באפריל. מנגד, ההכנסות משירותים קוויים צפויות לעלות, בשל שירות הטלוויזיה שברבעון הראשון מנה כחמישים אלף מנויים. גם ההכנסות ממכירת ציוד צפויות להשתפר.

 

"הרווחיות תישחק בשל הירידה ברווחיות של שירותי הסלולר, ובשל פרטנר TV, שהחלה לפעול ביוני האחרון ועדיין הפסדית. מנגד, הרווחיות של מכירות הציוד השתפרה משמעותית במהלך 2017, לאחר שהחברה טיפלה בבעיית החובות האבודים. נזכיר כי הוצאות המימון יכללו כ-10 מ’ ₪, מתוך 75 מ’ ש"ח שהחברה שילמה."

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    לדעתי אמירה שטחית וגם מזגזגים

    ולנטישה של מנויים מהוט ויס לטובת פרטנר וסלקום אין משמעות וחוץ מזה תמיד יש האטה במעבר לחברות החדשות ככל שהחודשים חולפים. יש כתבה בדה מרקר שאולי נוגעת במה שאני אומר
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ZR
    • 30/05/2018 11:25