מיקרומדיק, (ת"א:מקטכ) העוסקת בפיתוח ושיווק סמנים ביולוגיים מסכמת את 2009 כשנת פעילות ענפה הכוללת חתימה עם הסכמים אסטרטגיים, התקדמות בחברות הבנות והעמקת היכולות הניהוליות והמקצועיות של החברה.

דוד סולומון, מנכ"ל מיקרומדיק: " שנת 2009 הייתה שנה של הנחת התשתית והיערכות, בעוד ששנת 2010 תהיה השנה בה אנחנו צופים ומצפים לפריצת דרך משמעותית בחברה. בתחום הפיתוח והמחקר הציגו החברות הבנות התקדמות רבה והוכחות כי לסמנים ביולוגים שפיתחנו ישנם יתרונות תחרותיים מול הפתרונות הקיימים כיום – כך שהם עונים על צורך אמיתי בשוק ומהווים פוטנציאל עסקי לחברה.

בנוסף, לצוות המומחים של מיקרומדיק  צרפנו את פרופסור תמי פרץ שתשתמש כמנהלת רפואית וקלינית של ביו – גן, וכן את ד"ר ויוי זיו שמונתה לסמנכ"ל פיתוח, רגולציה וניסויים קליניים של מיקרומדיק.

בשנת 2009 חתמנו על מספר הסכמים שמקדמים את החברה בניסויים שאנו מבצעים ומקדמים את שיווקם של הסמנים הביולוגים שאנו מפתחים - ההסכם עם חברת אקסלה הקנדית מהווה בשבילנו, בין השאר, ערוץ הפצה של הסמנים וההסכם עם שירותי בריאות כללית מספק לנו את הבסיס לביצוע המשך ניסויים. כמו כן, בשנת 2009 ותחילת 2010 השלמנו את ההכנות למכירת הקיט לזיהוי סוכרת נעורים ואנו צופים מכירות של הקיט, שקיבלת אישור שיווק באירופה (CE), כבר השנה.

למיקרומדיק אמצעים נזילים של למעלה מ - 8 מיליון שקלים בשנת 2009 הוצאות של החברה הסתכמו לכ 7.4 מיליון שקלים, שחלק גדול מהן היו הוצאות הוניות, בעוד שהתשלומים במזומן הסתכמו בכ 4.4 מיליון שקלים בשנה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש