כלכלית ירושלים מקבוצת מבנה, השלימה בהצלחה את השלב המוסדי בהנפקת סדרת אג"ח חדשה (סדרה י"ג) בהיקף כספי כולל של כ- 285 מיליון שקל. הגיוס כלל הנפקה ראשונית של אג"ח שקלית בריבית מקסימלית של 4.5% ובמח"מ של 5.4 שנים שדורגה על ידי מידרוג בדירוג A2 יציב.
בהנפקה השתתפו גופים מוסדיים, מהגדולים בשוק ההון המקומי ונתקבלו ביקושים נרחבים, בהיקף כולל של כ- 341 מיליון שקל. את ההנפקה הובילו כלל פיננסים חיתום, ביחד עם אקסלנס חיתום, פועלים איביאי חיתום, דיסקונט חיתום וענבר הנפקות.
דודו זבידה, מנכ"ל קבוצת מבנה, אמר היום: "שמחנו לקבל את הביקושים הגבוהים להנפקה, ולאור כך, אף הגדלנו את היקף הגיוס. מבחינת החברה, מדובר בגיוס בהיקף משמעותי אשר מהווה יישום מלא של תכניות החברה להארכת מח"מ החוב של החברה בכדי לייצר לוח פירעונות המעניק לחברה אפשרות לייצר צמיחה בפעולותיה, תוך הקטנת היקפי חוב. הארכת המח"מ הכולל בחברה היא חלק מראיה ארוכת טווח אותה אנו מובילים בקבוצה בשנים האחרונות, דבר אשר תורם לחוזקה הפיננסי של הקבוצה. השלמת השלב המוסדי בהצלחה ובביקושים נרחבים מעידה, פעם נוספת, על הבעת האמון של שוק ההון בקבוצה ובפעילותה".