בורסת תל אביב צפויה להיפתח הבוקר במגמה חיובית על רקע הנעילה הירוקה אמש בוול סטריט ובהשפעת הדיווחים החיוביים בדבר התקדמות במגעים בקהיר לקראת הפסקת אש קבועה בין ישראל לחמאס: הפסקת האש הוארכה ב-24 שעות נוספות, והדיונים נמשכים.
הבוקר נרשמת מגמה מעורבת בבורסות אסיה, והחוזים על אירופה ועל ניו יורק מאותתים על עליות בפתיחת המסחר על רקע הקלה במתיחויות הגיאופוליטיות, ובראשן בגזרת רוסיה-אוקראינה. פער הארביטראז’ על המעו"ף שלילי בשיעור מינורי, כאשר המניות שצפויות לבלוט הן טאואר על רקע ארביטראז’ חיובי של 1.9%, ומזור שחוזרת בפער שלילי של 1.5%.
המסחר בוול סטריט ננעל אמש כאמור בעליות שערים של עד כ-1%, על רקע נעילה חיובית בבורסות אירופה, ולאור רגיעה מסוימת בזירה הגיאופוליטית. היום לא התפרסמו נתוני מאקרו משמעותיים, מלבד מדד אמון הקבלנים. מדד הנאסד"ק התקדם לשיא של 14 שנים. מדד ה-S&P עלה ב-0.85%. מדד הנאסדק עלה ב-0.97% ומדד הדאו עלה ב-1.05%.
אינרום בנייה מדווחת הבוקר כי מחזור המכירות של החברה צמח בכל תחומי הפעילות, והסתכם ברבעון בכ-209.3 מיליון ש"ח לעומת כ-206 מיליון ש"ח במקביל אשתקד, גידול של כ-1.6%. במחצית הראשונה הסתכם מחזור המכירות בכ-423.5 מיליון ש"ח לעומת כ-398.8 מיליון ש"ח במחצית המקבילה אשתקד, גידול של 6.2%. הרווח הנקי המיוחס לבעלי המניות הסתכם ברבעון השני בכ-19.3 מיליון ש"ח, לעומת רווח של כ-18.5 מיליון ש"ח ברבעון המקביל אשתקד, גידול של כ-4.2%. הרווח במחצית הראשונה זינק בכ-13.8% לכ-37.3 מיליון ש"ח, לעומת כ-32.8 מיליון ש"ח במחצית הראשונה אשתקד.
הכנסות וואן טכנולוגיות ברבעון השני של 2014 צמחו בכ-6% לכ-276.9 מיליון שקל, בהשוואה לכ-261.9 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. הצמיחה בהכנסות נבעה, בין היתר, מכניסתה של החברה לאוטומציה לאיחוד הדוחות החל מיום ה-1 באפריל 2014. הרווח הנקי המיוחס לבעלי המניות של החברה ברבעון השני של שנת 2014 הסתכם בכ-11.5 מיליון שקל, בהשוואה לכ-12.2 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד.
כיטוב פארמה הודיעה אתמול כי הגישה טיוטה ראשונה לרישום מניותיה למסחר בארה”ב, לרשות ניירות ערך האמריקנית. החברה פועלת במטרה להשלים את הרישום למסחר בבורסת הנאסדק או ה-NYSE באמצעות תעודות ADR רמה 2 במהלך הרבעון הרביעי של 2014, טרם קבלת תוצאות ניסוי קליני שלב 3.