מרתון השקעות מודיעה כי אתמול התקשרה חברת בת בבעלותה ובשליטתה המלאה בהסכם בהתאם להוראות תמ"א 38 ברעננה. אומדן ההשקעות והעלויות הצפויות של חברת הפרויקט בפרויקט מוערך על ידי החברה בסך של כ-19 מיליון ש"ח.

 

במסגרת ההסכם, ניתן יהיה להקים ולשווק סך כולל של עד 12 יחידות דיור חדשות (על שטח כולל של כ-1,200 מ"ר ברוטו), אשר ייבנו על גג הבנין הקיים, הממוקם ברח’ מכבי 47 ברעננה, הידוע כגוש 6580 חלקה 93.

 

נכון למועד זה, כולל הבניין 12 יחידות דיור בשטח כולל של כ- 1,000 מ"ר, כאשר על ההסכם חתמו עד כה כ-83% מבעלי יחידות הדיור הקיימות.

 

היות וחלק מגג הבניין מוצמד לדירות הגג הקיימות כיום בבניין, בנוסף ההתקשרות בהסכם, לפיו תבצע חברת הפרויקט עבודות חיזוק בהתאם להוראות תמ"א 38, הרחבה של יחידות הדיור הקיימות, שיפוץ הלובי, הקמת מעלית ופיתוח סביבתי, התקשרה חברת הפרויקט בהסכם נוסף עם בעלי דירות הגג לפיו תבנה לבעלי דירות הגג 2 יח"ד נוספות בתמורה לסך של כ-1.4 מליון ש"ח.

 

חברת הפרויקט התחייבה לשאת בכל עלויות המיסים שיושתו כתוצאה מבנית יח"ד אלו, ככל שיושתו. יובהר כי עם סיום בניית הפרויקט לא יוותרו בידי חברת הפרויקט זכויות בניה מעבר לחלקן של היחידות החדשות ברכוש המשותף.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש