מטרת מיזוג מדווחת הבוקר לבורסה כי היא מנהלת משא ומתן לקראת חתימה על הסכם עם צדדים שלישיים שהינם בעלי ענין בה, כאשר במסגרת ההסכם יגויס הון שלא יפחת מ-1.5 מיליון שקל לחברה במזומן. במקביל, מנהלת החברה משא ומתן עם חברה פרטית הפעילה בתחום מדעי החיים לצורך מיזוגה לתוך החברה, וזאת כנגד הקצאה פרטית חריגה של 75%-80% מתוך הון המניות המונפק והנפרע של החברה.

 

כמו כן, לבעלי המניות בחברה הפרטית יוקצו כתבי התחייבות המירים למניות בחברה הציבורית, בהתאם לעמידה באבני דרך אשר יסוכמו בין הצדדים.

 

החברה מבהירה כי המו"מ והבשלתו לכדי הסכם מחייב כפופים לאישור וועדת הביקורת, דירקטוריון החברה, וכי אם וככל שייחתם הסכם מחייב כאמור, תהא השלמת העסקה נשוא הסכם כאמור, כפופה לקיומם של תנאים מתלים, לרבות השלמת גיוס הון וקבלת אישור האסיפה הכללית של החברה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש