רן רהב, יו"ר רהב תקשורת ויחסי ציבור הודיע היום על הקמת "רהב ניהול משברים". את "רהב ניהול משברים" תנהל דנה הרמן, סמנכ"ל ניהול משברים ב"רהב תקשורת".

 

רני רהב, יו"ר "רהב תקשורת ויחסי ציבור" אמר היום: "הקמנו את "רהב ניהול משברים" לאור הניסיון רב השנים של חברתנו בתחום ולאור החשיבות הגוברת והולכת לניהול ממוקד של אירועים משבריים בתקשורת והאתגרים המורכבים הניצבים כיום בפני גופים וחברות רבות במשק. המיזם החדש יעסוק במשברים שאינם קשורים ל-150 לקוחותינו המנוהלים ביד רמה על ידי 45 עובדי החברה, 365 ימים בשנה בעיתות טובות ובעיתות משבר."

 

רהב תקשורת הוא משרד יחסי הציבור הגדול בישראל, המטפל בכ-150 החברות המובילות במשק. בשנת 2010 הקים רני רהב את "רהב מדיה חברתית". החברה מובילה כיום את תחום המדיה החברתית בישראל ומטפלת במגוון לקוחות.

 

דנה הרמן (37) , הצטרפה לרהב תקשורת בשנת 2004. במהלך השנים טיפלה במגוון רחב של לקוחות המשרד בראשם אל על, קבוצת ישראכרט, מלונות דן, שטראוס מים, דורי מדיה גרופ, לשכת התיירות של טורקיה בישראל, (2009-2010) ועוד.

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש