מותג האופנה הבינלאומי "ראלף לורן", המשווק בישראל ע"י קבוצת סקאל, פותח בימים אלה חנות מחודשת בקניון רמת אביב, שתחליף את הקונספט "פולו ראלף לורן". החנות עברה שיפוץ מקיף על מנת להתאימה לקונספט העולמי "ראלף לורן " ותכיל מגוון פרטי פרימיום של המותג אשר מוצגים בחנויות הדגל של ראלף לורן ברחבי העולם.

 

החנות המחודשת מתפרסת על שטח של 300 מ"ר, הנהלת קניון רמת אביב תמכה במהלך כחלק מקונספט יוקרתי בינלאומי של חנויות הדגל של ראלף לורן ברחבי העולם.

 

החנות עברה שיפוץ שנמשך כארבעה חודשים, במטרה להתאימה לקונספט העולמי של מותג ראלף לורן המכיל מגוון קולקציות שונות של המותג:, Blue Label,Black Label וליין רחב של אקססוריז הכולל תיקים, נעליים, חגורות, משקפיי שמש ועוד.

 

החנות המחודשת מחולקת לשבעה חדרי תצוגה, בכל חדר תצוגה מוצג ליין אחר של ראלף לורן וכל חדר תצוגה מעוצב בהתאם לקונספט ולקולקציה בהשפעת הטרנדים האופנתיים של העונה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש