רשת חרש, המתמחה בעיצוב פנים, עולה בימים הקרובים עם קמפיין טלוויזיה ועיתונות בהשקעה של כ-1.8 מיליון ש"ח, תחת הקונספט כשנותנים לך מטר שני במתנה, תמצאי כבר את הדרך להיות יצירתית... אפילו כתמונה .
הקמפיין מוקדש כולו למבצע "מטר שני במתנה" שיתקיים בכל סניפי הרשת למשך שבוע בלבד, בתאריכים ה-3/6 עד 10/6 . במסגרת המכירה המיוחדת יוצעו במבצע 1+1 מתנה כ-500 דגמי אריחים שונים בגדלים עד 120/120 במגוון סגנונות של מיטב המותגים הבינלאומיים מקולקציית 2012 .
לדברי ירון אתגר סמנכ"ל קריאייטיב פלנינג במשרד הפרסום סיגאווי&סיגאווי, " בשנה האחרונה עברה הרשת שינוי אסטרטגי וכיום היא מציעה את העיצובים החדשניים ביותר בעולם הבית . יחד עם זאת, בעולם הצרכני והתקשורתי בו אנו חיים, יש צורך לשלב הצעת מכר אטרקטיבית גם במהלכים תדמיתיים. הקמפיין החדש משלב אלמנט של קריצה קריאטיבית תחת המסר של "מטר שני מתנה".
קמפיין "מטר שני במתנה" כולל פרסום בערוצים 2 ו- 10 וכן מודעות בעיתונות היומית ופעילות רחבה באינטרנט ובנקודות המכירה .
"חרש" הינה אחת מהחברות המובילות והותיקות בישראל לעיצוב פנים בתחום הבניה ושיפוץ בתי מגורים ומבני ציבור, עם ותק של למעלה מ-60 שנים. החברה מציבה סטנדרטים חדשים המבוססים על מגוון רחב של עיצובים ומותגים בינלאומיים לצד הקפדה על חווית שירות אישית. תחומי הליבה בחרש הם ריצופים, חיפויי שיש ואבן, פרקטים, חדרי אמבטיה, כלים סניטאריים, ריצופי חוץ ואביזרים. בין המותגים הבלעדיים אותם מציגה "חרש" מותג הכלים הסניטריים הצרפתי היוקרתי Jacob Delafon, Villeroy & Boch, Piemme, Naxos, Roberto Cavalli, ועוד. לחברה 13 סניפים ברחבי הארץ.