קב’ "פוג’יקום" הגדילה בשנת 2011 את היקף המכירות של מסכי LCD ומסכי מחשב בכ35% לעומת שנת 2010. אלי קמחי, מנכ"ל קב’ "פוג’יקום" ישראל: "בשנת 2011 מכרה החברה בישראל כ42 אלף מסכי טלוויזיה LCD ומסכי LED וכ95,000 מסכי מחשב".

 

קב’ "פוג’יקום" ישראל חתמה בימים אלו על הסכם בלעדי עם קונצרן מוצרי אלקטרוניקה ה-3 בגודלו בסין, חברת HKC במסגרתו תייצר HKC לפוג’יקום ישראל בשנת 2012 מסכי טלוויזיה LCD ומסכי מחשב בהיקף של כ 30 מיליון דולר.קונצרן HKC הינו יצרן האלקטרוניקה ה3 בגודלו בסין. מפעל חברת HKC משתרע על שטח של כ- 250,000 מ"ר, מעסיק כ10,000 עובדים ומחזור פעילותו בשנה היא כמיליארד דולר.

 

אלי קמחי, מנכ"ל "פוג’יקום" ישראל מציין, "שההסכם הבלעדי עם הקונצרן הסיני HKC יגדיל את היקף הפעילות של "פוג’יקום" ישראל בשנת 2012 לעומת שנת 2011. היקף הפעילות לשנת 2011 היה כ150 מיליון ש"ח".

 

חב’ "פוג’יקום" זכתה לראשונה במכרז חשב האוצר לספק למשרדי ממשלה ויחידות הסמך כ- 20,000 מסכי מחשב. שווי העסקה- כ-12 מיליון ₪. מר אלי קמחי, מנכ"ל חב’ פוג’יקום הוסיף שזהו המכרז השלישי של החשב הכללי באוצר שבו זוכה חב’ "פוג’יקום". עד כה סיפקה החברה למשרדי הממשלה כ- 45,000 מחשבים בשווי כולל של כ-27 מיליון ש"ח.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש