מישורים (ת"א: מישר) העוסקת בייזום פרויקטי נדל"ן בתחומי המלונאות, הנופש והתיירות בקנדה ונכסים המניבים בישראל מודיעה על מינויו של אורן דואדי לתפקיד סמנכ"ל כספים אשר יהיה אחראי על פעילות הכספים של מישורים שעד עתה רוכזה על ידי רמי שריקי – מנכ"ל מישורים.
לדברי רמי שריקי מנכ"ל מישורים: "אנו מברכים על הצטרפותו של אורן דואדי לשורותינו, מינויו של אורן יאפשר לי להתמקד בהמשך הפיתוח העסקי של הקבוצה. אורן מביא איתו מישורים ידע וניסיון רב בניהול מערך כספים לאחר שמילא שורת תפקידים בכירים בחברות בעלות פעילות נרחבת בתחום הנדל"ן. אנו בטוחים כי כישוריו יתרמו רבות להמשך התפתחותה של מישורים כחברת נדל"ן בינלאומית"
דואדי כיהן ב-5 השנים האחרונות בתפקידים בכירים בניהול כספים בחברות נדל"ן ביניהם: סמנכ"ל כספים בחברת הנדל"ן "אשדר" ומנהל כספים ראשי בחברת מילומור בע"מ. בעל תואר ראשון בחשבונאות ומנהל עסקים מהמכללה למנהל.