חברת נאייקס (סימבול-NYAX) פרסמה תוצאות חזקות לרבעון הראשון של 2026 עם המשך צמיחה דו-ספרתית בפעילות, הרחבת בסיס הלקוחות והתחזקות רכיב ההכנסות החוזרות.
הכנסות החברה ברבעון צמחו ב-32% והסתכמו בכ-106.9 מיליון דולר, לעומת 81.1 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד. בנאייקס ציינו כי הצמיחה הושגה הן מגיוס לקוחות חדשים והן מהעמקת הפעילות אצל לקוחות קיימים, כאשר הצמיחה האורגנית עמדה על 26%.
החברה המשיכה להרחיב את פעילות הסליקה והתשלומים הדיגיטליים, כאשר ההכנסות החוזרות, הכוללות עמלות סליקה ודמי שימוש חודשיים, עלו ב-27% לכ-79.3 מיליון דולר ומהוות כ-74% מסך ההכנסות.
ברבעון הראשון חצתה נאייקס אבן דרך משמעותית עם יותר מ-1.5 מיליון מכשירים מחוברים לפלטפורמה ובסיס לקוחות גלובלי של כ-120 אלף לקוחות.
יאיר נחמד, מנכ"ל ויו"ר החברה, אמר כי "פתחנו את שנת 2026 עם תוצאות תפעוליות וכספיות חזקות בכל תחומי הפעילות. ככל שאנו ממשיכים לצרף לקוחות חדשים ולהנות מגידול בהיקפי העסקאות, ההכנסות החוזרות שלנו ממשיכות לצמוח באופן עקבי, מה שמוכיח את עוצמת אלגוריתם הצמיחה שלנו".
ההכנסות ממכירת חומרה זינקו ב-46% לכ-27.6 מיליון דולר, על רקע ביקוש גבוה למוצרי החברה, אם כי שיעור הרווחיות בתחום נשחק בעקבות מבצעי שיווק באירופה למכשירי VPOS Media החדשים.
הרווח התפעולי הסתכם בכ-4.1 מיליון דולר, לעומת 1.8 מיליון דולר בנטרול רווח חד-פעמי שנרשם אשתקד בעקבות עסקת טיגאפו. הרווח הנקי עלה לכ-1.3 מיליון דולר.
במקביל, ה-Adjusted EBITDA צמח ב-43% לכ-13.9 מיליון דולר והיווה 13% מההכנסות, לעומת 12% ברבעון המקביל, מה שמעיד על המשך שיפור במינוף התפעולי של החברה.
נאייקס סיימה את הרבעון עם יתרות מזומנים ופיקדונות בהיקף של כ-306 מיליון דולר, מול חוב כולל של כ-325 מיליון דולר, לאחר גיוסי אג"ח שביצעה ב-2025 בהיקף מצרפי של כמיליארד שקל בבורסה בתל אביב.
במהלך הרבעון הודיעה החברה גם על שיתוף פעולה עם E-Plug ו-Energy Plus בארה"ב להרחבת תשתיות טעינה לרכבים חשמליים, תוך שילוב פלטפורמת התשלומים של נאייקס עם מערכת ניהול הטעינה של Lynkwell.
החברה אשררה את תחזית ההכנסות לשנת 2026 וצופה הכנסות בטווח של 510-520 מיליון דולר, כולל תרומת רכישת Lynkwell, עם צמיחה אורגנית של 22%-25%.