לראשונה מאז חודש נובמבר של שנת 2022, מחיר הברזל יורד מתחת לרמה של 90 דולר לטון, ובכך משלים נפילה של 60% מהשיא שנקבע ברמה של כ-220 דולר לטון בשנת 2021.
המתכת שנהנתה מהתנופה הכלכלית הסינית ב-25 השנים האחרונות, כאשר מסוף שנות ה-90 ועד מוקדם יותר השנה, מחירי עפרות הברזל זינקו כמעט פי עשר, יותר מכל סחורה מרכזית אחרת, נפח הנסחר שולש, טייקוני סחורות אוסטרליים הפכו למיליארדרים, חברות כרייה הפכו, ולו לזמן קצר, ליקירי וול סטריט, ומאבקים משפטיים אדירים פרצו על השליטה במרבצי המינרלים הבלתי מנוצלים שנותרו.
האם עכשיו זה נגמר?
תנופת הסחורות הגדולה ביותר עד כה של המאה ה-21 עשויה להסתיים, שכן סין שניפחה את השוק היא זו שעשויה גם להפיל אותו נוכח המעבר של סין מכלכלת ייצור לכלכלת שירותים.
הדבר בא לידי ביטוי בשוק הדיור למשל, שם הורסים בנייני רפאים בערים ריקות שמעולם לא אוכלסו, לצד החמרה בהידרדרות במכירות הדירות החדשות, נוכח הצעדים החלקיים שהממשלה נוקטת כדי לבלום את המשבר בענף הנדל"ן. כעת, עם ביטול הדרגתי של הפיקוח על מחירי דירות חדשות במספר ערים, המחירים צפויים לרדת ולהתאים לביקוש הטבעי ללא סיוע אגרסיבי ממשלתי. בעבר, בימים קשים, בייג’ין הצילה את כלכלתה ועל הדרך את מגזרי עפרות הברזל והפלדה על ידי בנייה מאסיבית גם אן היא מונעת על ידי חוב. היום היא הורסת בניינים בערים נידחות שמעולם לא אוכלסו.
סקר מנהלי הבנק של הבנק המרכזי של סין מאוגוסט האחרון הצביע על ירידה בביקוש להלוואות עסקיות בתעשיות הייצור והתשתיות, כאשר החברות נוקטות זהירות רבה בהשקעות, למרות התמיכה המתמשכת בפיתוח תעשיות ירוקות ושדרוג תהליכי הייצור. במקביל, התמריץ של הבנקים להלוות ירד בעקבות התכווצות מרווחי הריבית נטו וירידה ברווחיות.
גורם נוסף המפעיל לחץ על שוק הפלדה הסיני וצריכת עפרות ברזל צפויה הוא המתח הגובר בשווקי היצוא הגדולים. מספר הולך וגדל של מדינות מגנות על השווקים המקומיים שלהן על ידי נקיטת אמצעים שונים להגבלת יבוא כזה. בטווח הארוך, אובדן זרמי היצוא עלול להמיט אסון על תעשיית הפלדה הסינית אם הביקוש המקומי לא יתאושש.