ליאור סגל, מנכ"ל עין שלישית<br>קרדיט: יקיר שוקרון
ליאור סגל, מנכ"ל עין שלישית קרדיט: יקיר שוקרון

חברת עין שלישית, המפתחת מערכות אלקטרואופטיות המשלבות יכולות בינה מלאכותית, דיווחה היום (ג’) על קבלת הזמנה מחייבת בהיקף 5 מיליון שקל מלקוח ביטחוני קיים, אשר זמן מימושה הינו שנה וחצי והנה כפופה לעמידה באבני דרך לאורך שלבי הפיתוח.

ההזמנה, מתקצבת פעילות פיתוח והספקה ראשונית של מערכת עם יכולת אחיזת שטח חדשה, המותקנת על גבי כלי טיס בלתי מאוישים. המערכת תהיה מבוססת על טכנולוגיה קיימת של עין שלישית המיועדת להשתלב בהיקף משמעותי אצל הלקוח בתוך כשנתיים.

המערכת החדשה, בה ישולבו יכולות אנליטיקה ו-AI, תתמוך במפת הדרכים של מוצרי עין שלישית ובהתאם לכך תכלול גם השקעה של החברה בפיתוחה. החברה צופה כי "בטווח הזמן הקרוב יתקבלו הזמנות נוספות לתקצוב תכונות ייחודיות נוספות במסגרת פרויקט אסטרטגי זה".

שותף מייסד ומנכ"ל עין שלישית, ליאור סגל: "מדובר בהזמנה מלקוח מהותי של עין שלישית המשקפת הבעת אמון בטכנולוגיה ובמוצרי החברה. הפיתוח החדש ייצר יתרונות פורצי דרך בביצועים וביכולות, אשר ירחיבו את סל מוצרינו וסוג הכלים עליהם אנחנו פועלים וייצרו פוטנציאל עסקי למכירות עתידיות משמעותיות בשוק הביטחוני הגלובלי".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש