בחודשים האחרונים מסתמנת התמתנות בשכר העסקי, בפרט בשירותי אירוח ואוכל, פיננסים ובהיי טק (מידע ותקשורת). לפי נתוני המגמה, השכר במשק עלה ברבעון ד’ ב-0.2% בלבד בחישוב שנתי לאחר גידול של 3.5% ברבעון ג’ ו-5.9% ברבעון ב’.
הסכם שכר סביר בסקטור הציבורי תומך בעלייה מתונה בשכר בחמש השנים הבאות. תינתן תוספת מצטברת של 11% (עם אפשרות מקסימלית של 3% נוספים, כנראה במידה והאינפלציה תפתיע כלפי מעלה). בשנתיים הראשונות, תינתן תוספת שקלית בבסיס של 500 שקל ב-2023 (כ-4%) ו-100 שקל ב-2024.
בנוסף, תינתן תוספת חד פעמית של 6,000 ₪ (כבר במשכורת של אפריל), מה שצפוי לתמוך בגידול בצריכה הפרטית השנה. והיתרה פרוסה בשנים 2025-2027.
הישג עבור העובדים: שבוע העבודה יקוצר ל-41 שעות ב-2024 (מ-42) ול-40 שעות ב-2025. קיצור שבוע העבודה הרשמי צפוי להעלות את השכר הממוצע. בפועל, במידה ויגדל מספר השעות הנוספות של העובדים, לפי סקטורים מסוימים.
העלות התקציבית הכוללת של ההסכם מוערכת ב-12.2 מיליארד שקל. מזה, 3 מיליארד שקל בשנת 2023. הסרת איום השכר במשק תומכת בהתמתנות בלחצי האינפלציה, והסכם זה צפוי להתקבל בחיוב על ידי בנק ישראל.
**הכותב הוא הכלכלן הראשי של לידר שוקי הון**