הבורסה בארה"ב צפויה לפתוח את שבוע המסחר בעליות שערים קלות לאחר שביום שישי ננעלו המדדים בירידות שערים קלות לאחר פחד גבהים ודוח תעסוקה חלש מהציפיות. 

 

השווקים ימתינו לחתימה על שלב הראשון בהסכם הסחר בהמשך השבוע ותחילת עונות הדוחות לרבעון הרביעי שיסכמו את השנה האחרונה. שלל עדכוני המלצות מתחילים לצאת ממחלקות המחקר על המניות הגדולות.

 

באסיה נפתח השבוע במגמה חיובית, ביפן לא התקיים מסחר, הונג קונג ובורסת שנחאי עלו ב 1.1% ו-0.75% בהתאמה. באירופה מגמה מעורבת במסחר, הדקס מחק את עליות השערים והוא יורד 0.1%, הקאק עולה 0.1%. 

 

הנפט יורד קלות חבית מסוג לייט קרוד נסחרת ברמה של 59 דולר. הזהב ממשיך לאבד גובה לאחר שבשבוע שעבר נסחר בשיא של שש שנים, מחיר אונקיית זהב נסחרת ברמה של 1,554 דולר.

 

מניות בכותרות

 

אניקסטר אינטרנשיונל (AXE) הסכימה להצעתה של ווסקו אינטרנשיונל לרכישתה בעסקת מניות ומזומן במחיר של 100 דולר למניה. בכך מגיעה לסיומה ככל הנראה מלחמת הצעות המחיר בין ווסקו לבין החברה הפרטית קלייטון דובלייה ורייס.

 

טסלה (TSLA) אופנהיימר מעלה יעד ומחיר לחברה ל-612 דולר למניה מ-385 דולר. הנחת היסוד של אופנהיימר היא שטסלה קרובה מאוד לתזרים מזומנים חיובי.

 

בואינג (BA) מנכ"ל החברה לשעבר דניס מילנברג יקבל תמריצים במניות והטבות פנסיה בגובה 62 מיליון דולר. המנכ"ל לא יזכה לפיצוי פיטורין של 14.6 מיליון דולר, לאחר שפוטר בחודש שעבר.

 

פורד (F) מכירות החברה בסין נפלו ב-26.1% בשנת 2019. הירידה מגיעה זו השנה השלישית ברציפות.

 

הקסל (HXL) וחברת וודוורד (WWD) שתיהן יצרניות חלקי חילוף לתעשיית החלל וספקיות מרכזיות של חברת בואינג הודיעו על איחוד בעסקת מניות. בעלי וודוורד יקבלו 55% מסך החברה הכוללת, בעוד בעלי מניות הקסל יחזיקו בשאר.

 

ג’נרל אלקטריק (GE) מקבלת המלצת קניה מדויטשה בנק. כלכלני הבנק חושבים שהעלאת התחזית יתמכו בדוחות שיפורסמו ב-29 לחודש.

 

IBM (IBM) מקבלת הורדת המלצה לתשואת שוק מתשואת יתר מאברקור ISI.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש