הבורסה בארה"ב פתחה את יום המסחר המקוצר לפני חג הכריסמס ביציבות עם נטייה לירידות קלות. היום יסתיים המסחר בשעה 20:00 שעון ישראל ומחר לא יתקיים מסחר. 

 

מדד האס אנד פי 500 מגיע לחג לאחר עליה של כ-40% מאותו שפל שקבע בערב חג המולד הקודם בו נגע ברמה של 2,350 נקודות. מחזורי המסחר בארה"ב צפויים להיות נמוכים הן בשל יום המסחר המקוצר והן בשל תקופת החגים שתגיע לשיאה בשבוע הבא במעבר לשנת 2020. 

 

באירופה התקיים מסחר חלקי, בצרפת ננעלה הבורסה ללא שינוי ביום מסחר מקוצר, בגרמניה לא התקיים מסחר. באסיה ננעל המסחר במגמה מעורבת וללא תנודות חריגות, יפן עלתה ב-0.04%, הונג קונג נחלשה ב-0.15%. 

 

חבית נפט מסוג לייט קרוד נסחרת ברמה של 60.7 דולר לחבית. הזהב מתחזק ונסחר ברמה של 1,493 דולר לאונקיה. תשואות אג"ח ארה"ב ל-10 שנים ממשיכים לשהות ברמות גבוהות יחסית והן נסחרות בתשואה של 1.93%.

 

מניות בכותרות

 

בואינג (BA) לאחר שאתמול פוטר מנכ"ל החברה, החברה מודיעה היום על השהייה של משלוחי חלקי חילוף למטוס ה 737 מקס המקורקע עד לאמצע ינואר.  

 

חברות הנסיעות השיתופיות אובר (UBER) וליפט (LYFT) זכו בניצחון בבית המשפט בניו יורק נגד הגבלת זמן השהייה של נהגי החברה ברחובות מנהטן ללא נוסעים.

 

אורורה קנביס (ACB) מקבלת הורדת המלצה ל"החזק" מקניה מג’פריס בשל חשש מצד המשקיעים מעתיד החברה. אמש ירדה המניה מעל 10% והשלימה צניחה של מעל 80% משיאה השנתי בחודש מרץ.

 

מניות טסלה (TSLA) ימשיכו לרכז עניין לאחר הנסיקה בשבועיים האחרונים לשיאים חדשים ולמחיר של 420 דולר למניה, אותו מחיר שהזכיר מייסד החברה איילון מאסק ב 2018 שבה הוא חושב להפוך אותה לפרטית, אותו אזכור שגרם לחקירה וסנקציות כנגדו.

 

אדבנס מיקרו דיבייסס (AMD) מקבלת העלאת מחיר יעד מ-RBC קפיטל מ-50 דולר ל-53 דולר למניה לאחר שהחברה העלתה את התחזית השנתית שלה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    לדעתי בסיכומי שנה צריך להסתכל 18-19

    הכתבה במקומה. כי ערב חד מולד שעבר - היה שפל שנתי. אפילו חזרו ל2017. ולכן זו נקודת ציון מעניינת לבדיקה. אבל בסיכומי 2019 - במניה או מדד - לשעתי חייבים לבדוק 2018-2019 יחד . כי כאמור - דצמבר 18 היה תחתית זמנית. וגם לבדוק תשואה שקלית. יפה שמדד דולרי עולה יותר - אבל לא לשכוח שהדולר ירד ואנחנו חיים בשקל.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • ATUK19
    • 24/12/2019 15:59