יום המסחר בניו יורק צפוי להיפתח בעליות שערים, לאחר ששר האוצר האמריקאי מנוצ’ין אמר היום שלפחות 90% מההסכם עם סין כבר מוכן "אני חושב שיש דרך להשלים את ההסכם" אמר מנוצ’ין בראיון לרשת CNBC. הפגישה בין טראמפ לנשיא הסיני תתקיים בשבת במסגרת ועידת G20 ביפן. סקר שערך מריל לינץ’ מראה כי 2/3 מהמשקיעים סבורים שלא ייחתם כל הסכם עם סין בסוף השבוע הזה, אך גם לא יוטלו מכסים חדשים.
המסחר באירופה מתנהל בעליות שערים, מדד הדקס עולה 0.5%, והקאק מוסיף 0.16%. מחיר הנפט עולה 1.25%, לאחר דיווחים על ירידה במלאי הדלקים בארה"ב.
מניות בכותרות
ג’נרל מילס (GIS) – יצרנית המזון מכה את התחזיות ב-6 סנט למניה, עם רווח מתואם רבעוני של 83 סנט למניה. הרווחים היו מתחת לצפי האנליסטים בגלל חולשה בשוק הצפון אמריקאי. מניות החברה יורדות 5.5% בטרום.
בלאקברי – החברה הרוויחה סנט למניה ברבעון האחרון, כשהיא מכה את התחזיות שהיו ללא שינוי מהרבעון הקודם. הרווחים היו מתחת לתחזיות אולם החברה נהנתה מתוצאות הרכישה שביצעה של חברת הסייבר Cylance.
פדקס (FDX) – החברה דיווחה על רווח רבעוני מתואם של 5.01$ למניה, הרבה מעל התחזיות שעמדו על 4.85$, בעוד שהרווח היה מעט גבוה יותר מההערכות בוול סטריט. יחד עם זאת פרסמה החברה אזהרה לפיה המצב עם סין בנושאי הסחר וסיום החוזה של החברה עם אמאזון יפגעו בתוצאותיה לשנת 2020. המניה עולה 2.3% בטרום.
טסלה (TSLA)– החברה מסרה 49 אלף רכבים בצפון אמריקאי במהלך הרבעון השני. פירוש הדבר שהחברה לא עומדת בתחזיות שסיפק המנכל אילון מאסק בחודש שעבר שהבטיח שהחברה תשבור את שיא המסירות הקודם שלה שעמד על 90 אלף מכוניות.
נטפליקס (NFLX)– החברה הודיעה שתאבד את התוכנית הנצפית ביותר שלה "המשרד" בשנת 2021, לטובת שירות סטרימינג חדש שמשיקות NBC ו- CNBC. בנוסף שכרה דיסני את מאט ברודלי אחד המפיקים הראשיים בנטפליקס להובלת פיתוח התוכן של החברה.
אפל (AAPL)– החברה רכשה סטארט אפ בתחום המכוניות האוטונומיות בסכום אותו אינה חושפת. החברה הנרכשת Drive.ai- קיבלה הערכת שווי של כ-200 מיליון דולר בסיבוב הגיוס האחרון שלה. מניית אפל עוה 1.07% בטרום