סול-ג’ל טכנולוגיות בע"מ (NASDAQ:SLGL) חברת דרמטולוגיה בשלב הקליני שמתמקדת בזיהוי, פיתוח ומסחור מוצרי תרופות ממותגות וגנריות לטיפול מקומי במחלות עור, הודיעה היום שהיא התקשרה בהסכם שביעי לשיתוף פעולה עם פריגו ישראל, חברה מסונפת של Perrigo Company plc ("פריגו") (NYSE; TASE: PRGO), לפיתוח, ייצור ומסחור של שתי פורמולציות גנריות חדשות של קצפים אנטיביוטיים.

 

כמו בהסכמים הקודמים של סול-ג’ל עם פריגו, פריגו תבקש אישור רגולטורי ממינהל המזון והתרופות של ארה"ב (FDA) המוצרים הגנריים הפוטנציאליים האלה. אם FDA תאשר, פריגו הסכימה למסחר את המוצרים הגנריים הפוטנציאליים בארצות הברית. סול-ג’ל ופריגו יחלקו את הוצאות הפיתוח ואת הרווחים הגולמיים שיופקו מהמכירות של המוצרים הגנריים הפוטנציאליים, אם יאושרו.

 

"סול-ג’ל שמחה על ההזדמנות להמשיך לבנות את תיק הגנריקה המורכבת המצליח ויוצר ההכנסות שלה עם פוטנציאל להיות הראשונה שמגישה בקשות יחד עם השותפה שלה פריגו, וגם לעזור לקדם את החזון שלה - תרופות מרשם גנריות במחיר נגיש", אמר ד"ר אלון סרי-לוי, מנהל העסקים הראשי של סול-ג’ל.

 

"כשתיק הגנריקה שלנו יוצר הכנסות, אנחנו מצפים להמשיך את הפיתוח של המוצרים הממותגים החדשניים שלנו שנמצאים עכשיו בניסויים פיבוטליים שלב 3 ונתונים ראשוניים צפויים באמצע 2019 ב-Epsolay® וב-TWIN ברבעון הרביעי של השנה הזאת".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש