סול-ג’ל טכנולוגיות חברת דרמטולוגיה בשלב הקליני שמתמקדת בזיהוי, פיתוח ומסחור מוצרי תרופות ממותגות וגנריות לטיפול מקומי במחלות עור, הנסחרת בנאסדק פרסמה היום את התוצאות הכספיות לשנה שהסתיימה ב-31 בדצמבר 2018 ומסרה עדכון על החברה.
"סול-ג’ל השיגה התקדמות קלינית משמעותית ב-2018 עם שני מוצרים ממותגים פוטנציאליים שנכנסו לפיתוח שלב 3 וההשקה של המוצר הגנרי הראשון שלנו על ידי פריגו ב-2019", אמר ד"ר אלון סרי-לוי, מנהל העסקים הראשי של סול-ג’ל. "אנחנו מצפים ל-2019 מלהיבה כשאנו מצפים לקבל נתונים קליניים בניסויים הפיבוטליים שלנו ב-Epsolay® ו-TWIN".
הכנסות החברה בשנת 2018 היו 0.1 מיליון דולר, לעומת 0.2 מיליון דולר בתקופה המקבילה ב-2017. ההכנסות כללו תמלוגים ששולמו ל-סול-ג’ל.
הוצאות מחקר ופיתוח היו 28.1 מיליון דולר בשנה שהסתיימה ב-31 בדצמבר 2018, לעומת 25.8 מיליון דולר בתקופה המקבילה ב-2017. הגידול של 2.3 מיליון דולר היה בעיקר בגלל גידול של 1.0 מיליון דולר בתשלום משכורת והוצאות קשורות בגלל שכר מבוסס מניות, העלאות שכר וגידול במספר העובדים במחקר ופיתוח; הוצאות ניסויים קליניים ורגולציה.
הוצאות הנהלה וכלליות היו 5.5 מיליון דולר, לעומת 6.0 מיליון דולר בתקופה המקבילה ב-2017. הקיטון של 0.5 מיליון דולר היה בעיקר בגלל קיטון של 0.5 מיליון דולר בתשלומים על שירותים מקצועיים שמומנו ב-2018 כחלק מההנפקה הראשונה שלנו.
סול-ג’ל דיווחה על הפסד שנתי של 32.2 מיליון דולר, לעומת הפסד של 31.6 מיליון דולר בתקופה המקבילה.
נכון ל-31 בדצמבר 2018, היו לסול-ג’ל 63.0 מיליון דולר במזומן ושווי ערך מזומנים, פקדונות וניירות ערך סחירים לעומת 9.0 מיליון דולר נכון ל-31 בדצמבר 2017. הגידול הוא תוצאה של ההנפקה הראשונה של החברה ברבעון הראשון של 2018.
בשנה הקרובה סול ג’ל מתכננת לקבל תוצאות ראשוניות בתוכנית הפיבוטלית שלב 3 של Epsolay לטיפול ברוזציאה פפולו פוסטולרית באמצע 2019. בנוסף, מתכננת החברה לקבל תוצאות ראשוניות בתוכנית הפיבוטלית שלב 3 של TWIN לטיפול באקנה וולגריס ברבעון הרביעי של 2019. עוד מדווחת סול-ג’ל כי החליטה לעצור את הפיתוח של SIRS-T ולמקד משאבים במוצרים יותר משתלמים.