קרדיט: depositphotos
קרדיט: depositphotos

שבוע המסחר בוול סטריט נפתח בירידות שעריםשל עד אחוז במדדים המובילים, בהמשך לירידה החדה שנרשמה ביום שישי האחרון. 

 

לאחר המסחר יפורסמו דוחות אורקל (ORCL) ורד האט (RHT). מחר לאחר המסחר יפורסמו דוחות חברת השילוח פדקס (FDX) ויצרנית השבבים מיקרון (MU). ביום רביעי בשעה 21:00 תפורסם החלטת הריבית האחרונה של השנה, הצפי הוא העלאה אחרונה של 0.25%. יותר מעניין יהיה לשמוע את ההצהרה של ועידת השוק הפתוח של הבנק הפדרלי ומסיבת העיתונאים חצי שעה מאוחר יותר שצפויים להזיז חזק את השווקים.

 

ביום שישי תתרחש פקיעה מכושפת של החוזים לחודש דצמבר בפתיחה, ואופציות על המדדים והמניות.

 

מניות במוקד

מניות ג’ק אין דה בוקס (JACK) מזנקת מעל 5% במסחר המוקדם לאחר שרשת המסעדות דיווחה שהיא מחפשת חלופות אסטרטגיות ופיננסיות כולל מכירה אפשרית.

 

חברת בואינג ואמברייר הברזילאית הודיעו כי השלימו את תנאי המיזם המשותף שהוכרז בחודש יולי השנה. בואינג תרכוש נתח של 80% תמורת 4.2 מיליארד דולר. השותפות זקוקה לאישור הרגולטור בברזיל.

 

חברת התשתיות PG&E (PCG) יורדת מעל 4% במסחר המוקדם. הרגולטורים בקליפורניה טוענים שהחברה זייפה את כמויות הגז הטבעי שזרמו בתשתיות שלה במשך שנים. חקירה העלתה שלחברה לא היה צוות מספק לביצוע בדיקות נדרשות להשלמת העבודה. החברה בתגובה מסרה שהיא בודקת ונוקטת פעולות בתגובה לטענות שהועלו ע"י המדינה.

 

סוכנות בלומברג מדווחת שיצרנית התרופות בריסטול מאיירס (BMY) קרובה לסגירת עסקה למכירת עסקי התרופות שלה בצרפת לטאיישו פרמצבטיקה ביפן תמורת 1.6 מיליארד דולר.

 

לולו למון (LULU) קבלה העלאת המלצה לקניה מהחזק. בסטיפל ניקולס רואים צמיחה דו ספרתית שתגיע ממומנטום חזק במכירות.

 

לאחר שאפל דיווחה על הקמת קמפוס חדש בטקסס, חברת גוגל הודיעה על פתיחת קמפוס חדש בניו יורק בהשקעה של 1 מיליארד דולר.

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש