חברת המחקר והפיתוח IDC הניו יורקית, העוסקת באריזות חדשניות לתעשיית המשקאות, מקימה את IDC SAMEA (דרום מערב אסיה, המזרח התיכון, אפריקה), משרד אזורי שנמצא בדובאי. המטרה של IDC SAMEA היא לאפשר, לתאם ולבצע פתרונות מוכנים להפעלה של אריזות אספטיות בפורמט גדול באמצעות הברז ®The Answer, הראשון שחדר ושינה את תעשיית החלב בפקיסטן, ולאחר מכן את אלה של המדינות השכנות שיש להן בעיות חלב דומות.

 

IDC SAMEA תנהל את כל שרשרת האספקה -- ברזים, שקיות, ציוד מילוי, קרטונים ו/או דיספנסרים. ותפעל עם החברות המייסדות של AAF כדי לספק את הפתרון המלא שלה ללקוחות מוצרי חלב, עם התמקדות ראשונית בפקיסטן. IDC ו-חברות AAF מתכוונות לשכפל את ההצלחה ואת כל הלמידה מהמודל הזה לאזורים גאוגרפים חשובים אחרים.

 

הצריכה של מוצרי חלב בפקיסטן היא הרביעית בגודלה בעולם, אבל פחות מ-10% מהחלב במדינה מעובד ונארז. השאר הוא בצורת חלב "חופשי": חלב גולמי לא מעובד שמוגש ממכלים פתוחים.

 

IDC SAMEA והלקוחות שלה יציע חלב טרי ישירות ממשקי חלב, שעובד ונארז באופן אספטי במערכת שקית בקרטון סגורה שמעוגנת על ידי ®The Answer, ברז המזיגה האספטי היחיד בעולם. סקר שוק מקיף בקראצ’י שנערך על ידי ZAP Logistics, לקוחה של IDC, הצביע על קבלה מוחצת של האריזה של IDC, הערכה למזיגה הקלה באמצעות לחצן והטעם והאיכות של החלב.

 

הקבוצה תתחיל את פעילותה בפקיסטן, אבל מתכוונת גם לפנות לשוקי חלב דומים בבנגלדש, הודו, טורקיה ואפריקה. IDC SAMEA כבר התחילה לשווק את הפתרון שלה באפריקה, אם כי פקיסטן היא ההזדמנות הכי בולטת. לאריזה האספטית הגדולה הסגורה שמציעה IDC SAMEA יש פוטנציאל לשפר את איכות החלב, הבטיחות, הבזבוז והתזונה עבור יותר משני מיליארד אנשים בארצות האלה וליצור מורשת שתאריך ימים.

 

פאר סודרלונד, לשעבר המנהל הכללי של Tetra Pak Pakistan, עומד בראש הפעילות של IDC SAMEA. מר סודרלונד אמר: "החידוש ®The Answer מהווה הזדמנות אדירה באזור העצום הזה. אנחנו מאוד נרגשים להציע את הפתרון הזה לאזור ולספק חלב בטוח ומזין באריזה גדולה מאוד נוחה שבאמת יוצרת שינוי".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש