אסי שמלצר, יו"ר שלמה החזקות<br>קרדיט: גדי סיארה
אסי שמלצר, יו"ר שלמה החזקות קרדיט: גדי סיארה

מידרוג מעלה מ- il.A2 ל- il.A1 את דירוג המנפיק לשלמה רכב, וכן את דירוג אגרות חוב (סדרות יד’ ו-טו’) שהנפיקה שלמה החזקות, אשר תמורתן הועמדה כהלוואה לשלמה רכב לצורך פעילותה השוטפת ובערבות מלאה של שלמה רכב. אופק הדירוג משתנה מחיובי ליציב.

 

כמו כן, מידרוג מותירה על כנו דירוג il.1-P לנייר ערך מסחרי (נע"מ סדרה 2 וסדרה 3) שהנפיקה שלמה רכב למשקיעים מוסדיים בסך של עד 100 מיליון ₪ ערך נקוב וקובעת דירוג זהה לניירות ערך מסחריים שבכוונת החברה להנפיק, בסך של עד 50 מיליון ₪ ערך נקוב.

 

דירוג ניירות הערך המסחריים ניתן בהתבסס בין השאר על הצהרת שלמה רכב כי בכל נקודת זמן לאורך חיי הנע"מ תשמור החברה על היקף צי רכבים שאינם משמשים כבטוחה להבטחת אשראי לגורם כלשהו (לאחר שיקלול שיעור הישענות של %70 ממחיר מחירון) לטובת גיוס אשראי בגובה יתרת הקרן של הנע"מ. היקף הצי הפנוי מהווה כרית ביטחון לגיבוי הנע"מ נוכח אופציית Put בהסכם שמאפשרת לקרוא לכסף לאורך תקופת הנייר ובהתראה קצרה יחסית - 14 ימי עסקים מיום הקריאה. תמורת גיוס הנע"מ מיועדת לפעילות השוטפת של החברה

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש