השיפורים הטכנולוגיים האחרונים של פוינטר והאסטרטגיה השיווקית האגרסיבית יותר שלה נשאו פרי בשנת 2017 עם מספר זכיות בחוזים גדולים, יחד עם צמיחה בהכנסות וב-EBITDA של 21% ו-42% , בהתאמה. כשהיא נתמכת על ידי רכישות, יעד ההנהלה הינה להכפיל את ההכנסות ולהגדיל את ה-EBITDA השולי ב-7 נקודות האחוז ל-25% במהלך 3-5 השנים הקרובות. כלכלני אדיסון מאמינים כי זה אפשרי מאוד בסיוע הצמיחה ממוצרי CC, DBS ו-IoT ,וכן מצמיחה מתמשכת במספר המנויים. הרחבת המרווח אמורה להיות מונעת על ידי המינוף התפעולי הגבוה של הקבוצה. עם חוב נטו בסך 7.2 מיליון דולר בלבד, הקבוצה נמצאת בעמדה טובה כדי להמשיך את השיא החזק שלה במסלול רכישות בעלות ערך גבוה.
בחודש דצמבר, פוינטר זכתה בחוזה לאספקת מוצרי הרכב המורכבים שלה לניסאן בהודו, להתקנה במכוניות החדשות שלה. בהובלת המודל המוטה-צעירים שלה, GO-redi Datsun ,ניסן מוכרת כ-13 אלף מכוניות בהודו לשנה כתוצאה מכך, אדיסון רואים את הפוטנציאל לפוינטר להשיג מכירות משמעותיות בהודו, כמו גם זכייה בעסקים נוספים מגיאוגרפיות אחרות של ניסאן.
פוינטר נסחרת כיום ב-EV/EBITDA פוטנציאלי ל-2018 של פי 9.7 ,המהווה הנחה של 20% למגזר הטלמטיקה. אדיסון מאמינים כי הרמה הגבוהה של 66% בהכנסות חוזרות, 94% במחזור המרת מזומנים
וסיכויי צמיחה חזקים בתחומי מוצר חדשים ואטרקטיביים מאוד, מוסיפים הרבה להצעת הערך של הקבוצה. כשהיא נתמכת על ידי סחורה צפה גבוהה במגזר המתגבש במהירות, אנו רואים פוטנציאל לדירוג מחדש בסיוע המשך הגידול בהשקעה בינלאומית מוסדית במשך 12 החודשים הבאים. לכן קיצצו כלכלני אדיסון את ההנחה שהוחלה על מכפילי הענף מ -7% קודם לכן לאפס, אשר, למרות ריכוך מסוים במחירי המניות בענף, הובילה את כלכלני אדיסון להגדיל את הערכת השווי שלהם מ-19.3 דולר למניה (67.8 ש"ח) ל-20.8 דולר למניה (71.8 ש"ח).