סקירה שבועית של ניתוח טכני שפרסמו היום אופנהיימר מצביעה על מומנטום חזק בסקטור הטכנולוגיה. ארי וואלד, האסטרטג הטכני של אופנהיימר, חוזר על התיזה השורית, ומעריך כי מהלך הירידה של כ-12% במדד ה S&P500 בחודש פברואר אינו מהווה שינוי למגמה החיובית, אלא מספק הזדמנות השקעה אטרקטיבית. הערכה חיובית זו נובעת מעצם העובדה כי הסקטורים שנפגעו במידה המירבית מהירידות האחרונות הנם הסקטורים הדפנסיביים, כגון הפארמה והמזון, כאשר האפיקים המחזוריים הפגינו דווקא עוצמה יחסית לשוק הכללי.

 

בהקשר זה, מדגיש ארי וואלד בסקירתו את סקטור הטכנולוגיה, המדורג בהמלצה חיובית הן מבחינה טכנית והן מבחינה פונדמנטלית במודל האלוקציה האחרון של אופנהיימר, ומציג רשימה של 63 מניות טכנולוגיה המדורגות Outperform באופנהיימר אשר נהנות ממומנטום חיובי.

 

רשימת המניות המומלצות מונה חברות טכנולוגיה מובילות כגון מיקרוסופט (סימול: MSFT), אלפבית (סימול: GOOG), ויזה (סימול: V), מאסטרכרט (סימול: MA), סיסקו (סימול: CSCO), טקסס אינסטרומנטס (סימול: TXN), עליבאבא (סימול: BABA), ביידו (סימול: BIDU) ועוד.

 

בין המניות המומלצות בסקטור הטכנולוגיה נמנות גם 10 החברות הישראליות: פאלו אלטו (סימול: PANW), מארוול (סימול: MRVL), נייס (סימול: NICE), וויקס.קום (סימול: WIX), אורבוטק (סימול: ORBK), סולאראדג’ (סימול: SEDG), סייבר ארק (סימול: CYBR), אימפרבה (סימול: IMPV), וארוניס (סימול: VRNS) ורדוור (סימול: RDWR).

 

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש