מספר נתוני מאקרו מרכזיים, בהם הדרישות הראשוניות לדמי אבטלה ומדד המחירים ליצרן, פורסמו לפני שעה קלה בארה"ב. מדד המחירים ליצרנים לביקושים הסופיים עלה בחודש ינואר 2018 ב-0.4% - בדומה לצפי. מדד מחירי השירותים הסופי עלה ב-0.3% ומדד הביקוש לסחורות עלה ב-0.7%. מדד הביקוש הסופי עלה בשיעור של 2.7% ב - 12 החודשים האחרונים.

 

במקביל פורסמו הדרישות הראשוניות לקבלת דמי אבטלה בארה"ב, שעלו ב-7,000 לרמה מנוכת עונתיות של 230 אלף בשבוע שחלף. קונצנזוס האנליסטים צפה רמה דומה, של 229 אלף. ממוצע ארבעת השבועות האחרונים, מדד שמחליק את התנודתיות של הנתונים השבועיים, עלה ב-3,500 לרמה של 228,500.

 

כמו כן פורסמו מדד הפד של פילדלפיה שעלה לרמה של 25.8 בפברואר לעומת 22.2 בינואר, ומדד האמפייר סטייט שירד ל -13.1 בפברואר לעומת 17.7 בחודש הקודם. מדד המחירים לצרכן של האמפייר סטייט עלה לרמה הגבוהה ביותר מזה כמעט שש שנים.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 2
    אינפלציה קבלנים רצים לשוק הדולר

    מחירות הדיור יתרסקו לרמות נמוכות מאד, הידד כחלון.

    • חלי
    • 16/02/2018 13:04