במסגרת סקירה על וונטייז פורסט אנד סליבאן מפחיתים מחיר היעד לכ-1.24 ש"ח. מחיר שהוא עדין גבוהה ב-28% מהמחיר בו נסחרת החברה בבורסה. הורדת המחיר באה לאחר ביטול ההסכם שהחברה חתמה עם טריפל סי. במסגרת ההסכם, התחייבה טריפל סי לתשלום עבור התחייבות מינימלית להפצת שירותי התוכן של החברה למשך 8 שנים, בסכום של 1.12 מיליון ש"ח על-פני שלוש שנות ההסכם. לדברי הנהלת החברה. כעת, תקבל החברה לכל היותר 2 מיליון ש"ח.
הסכם ההפצה של וונטייז עם טריפל סי משמעותי לא רק מבחינת הכנסותיה של החברה, אלא גם מבחינת מיצובה העסקי והאסטרטגי כספקית תוכן בישראל ובעולם. קונקרטית, ההכנסות נטו מההסכם הן 9.2 מיליון ש"ח על פני שנתיים, אך השווי הנגזר מהן מבוסס על מספר המנויים, אשר צפוי היה לצמוח ולהגיע בסוף שנות התחזית שנת 2022. על בסיס המודל הכלכלי, שוויה של החברה נפגע מהותית מביטול ההסכם.
להערכתנו, ייתכן כי בטווח הבינוני-ארוך תצליח החברה בקידום מוצריה בישראל בין אם באמצעות פלטפורמה חדשה או בין אם בחבירה לספקי תוכן אחרים, זאת בדומה לפעילותה ברוסיה, אמריקה הלטינית ובמדינות נוספות. לאור זאת, אנו מפחיתים את שוויה של החברה.