גרי קוטישטנו, מנכל אפסילון קרנות נאמנות<br>קרדיט: יח"צ
גרי קוטישטנו, מנכל אפסילון קרנות נאמנות קרדיט: יח"צ

ג’רי קוטישטנו, מנכ"ל קרנות נאמנות אפסילון, אומר הבוקר: "לאחר הדוחות הטובים של החברות האמריקאיות לרבעון השלישי, שוקי ההון מנסים להתממש, כאשר אין כרגע טריגר מיידי נוסף להמשך העליות בשוקי המניות בעולם.

 

למרות זאת, קשה לתזמן את השוק, והעליות במניות השנה נשענות על קרקע מוצקה של עליה ברווחי החברות בעולם וצמיחה עולמית מתגברת. שוק האג"ח בארץ משלים עוד שנה טובה, כאשר העלאת ריבית אינה נצפית באופק, והמשקיעים מחפשים כל שבריר של תשואה עודפת בשוק האג"ח הקונצרני.

 

ברמות הריבית הנוכחיות בעולם, ההשקעה במניות בארה"ב בגרמניה וביפן צפויה להמשיך ולהניב תשואת יתר."

*** מובהר ומודגש כי האמור בסקירה זו אינו מהווה תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. בפרסום המידע בסקירה זו אין משום המלצה או חוות דעת בקשר לביצוע כל עסקה או השקעה בניירות ערך, לרבות רכישה ו/או מכירה של ניירות ערך. יודגש כי לגבי כל מידע מכל סוג המופיע בסקירה – על כל אדם לבצע בדיקה ואימות נוספים, תוך התחשבות בנתונים ובצרכים המיוחדים שלו. יצוין כי במידע עלולות ליפול טעויות וכן עשויים לחול לגביו שינויי שוק ו/או שינויים אחרים, וכי אף עלולות להתגלות סטיות משמעותיות בין התחזיות והניתוחים המופיעים למצב בפועל. אשר על כן, קבלת החלטה כלשהי על סמך נתון, דעה, חוות דעת, תחזית או ניתוח המופיע במסגרת הסקירה - הינו על אחריות הקורא בלבד.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש