מדדי המניות בארה"ב נסחרים בירידות בעקבות נתונים על תביעות לדמי אבטלה ואינפלציה שגורמת למשקיעים להעריך שתהייה עוד העלאת ריבית בדצמבר. עם זאת, מדד הדאו עולה לשיא חדש בכל הזמנים. בשעה זו מדד S & P 500 יורד ב -1.58 נקודות, או 0.06%, ל -2,496, ואילו מדד הדאו ג’ונס עלה ב -10 נקודות, או פחות מ -0.23%, ל -22,167, לאחר שקבע שיא יומי ב -22,180.15. את מגמת העליות של הדאו תדפו העליות במניית חברת בואינג. מדד הנאסד"ק ירד בינתיים ב -13 נקודות, או 0.2%, ב -6,446.
שוקי המניות באירופה נסגרו בעליות שערים קלות, כאשר הבנק המרכזי של אנגליה רמז על עליית הריבית בחודשים הקרובים, וכאשר הנתונים המאכזבים מסין העלו שאלות לגבי חוזקה של הכלכלה השנייה בגודלה בעולם. סוחרים גם נראו זהירים לגבי לקיחת סיכון נוסף לאחר האיומים האחרונים של צפון קוריאה.
מדד ה - Stoxx Europe 600 הסתיים בעליה של - 0.1% ב - 381.79, לאחר שהחלף בין רווחים קטנים להפסדים. מדד הפאן-אירופאי עלה ב -1.7% לשבוע, והוא נסגר ביום רביעי ברציפות נמוך יותר, תוך שבירת רצף של חמישהשבועות של עליה.