איציק בנבנישתי, לשעבר מנכ"ל קבוצת פרטנר<br>קרדיט: סיון פרג'
איציק בנבנישתי, לשעבר מנכ"ל קבוצת פרטנר קרדיט: סיון פרג'

מדד Marketest לחוויית הלקוח בתחום הסלולר קבע גם השנה, שחברת פרטנר היא המובילה מבין חברות הסלולר הגדולות בשביעות הרצון של לקוחות הסלולר בישראל.

 

השנה, קיבלה החברה את הציון הגבוה ביותר בכל אחת מ-19 הקטגוריות שנבחנו, עם הובלה במדדים מרכזיים כגון שביעות רצון כללית מחוויית השירות במוקד הטלפוני ובעשרות מוקדי השירות הפרוסים ברחבי המדינה, מידת האמינות והשקיפות של הנציגים, שביעות רצון מאדיבות וממקצועיות השירות ותמורה למחיר. פרטנר ממשיכה להוביל גם בשביעות הרצון מהרשת הסלולרית, עם הציון הגבוה ביותר באיכות הקליטה ובמהירות הגלישה בסלולר.

 

בנוסף, החברה מובילה באופן מובהק בשביעות הרצון של הלקוחות בשימוש באמצעים הדיגיטאליים, ושביעות רצון של משירותי האפליקציה הנוחים והידידותיים לשימוש.

 

מנכ"ל החברה איציק בנבנישתי מסר: "אנו מודים ללקוחותינו על הבחירה בפרטנר כחברה עם שירות הלקוחות הטוב ביותר. נמשיך להשקיע בשירות שלנו במרכזי החברה ברחבי הארץ, במוקד הטלפוני, ובאמצעים דיגיטליים אותם הרחבנו ופיתחנו משמעותית בשנה החולפת.

 

"לקוחות פרטנר נהנים כיום מהשירות הטוב ביותר, לצד הטכנולוגיה המתקדמת ביותר באמצעות רשת הדור הרביעי עם הפריסה הנרחבת בישראל ופיתוחים ייחודיים נוספים כמו שירות WiFi Calling המאפשר קיום שיחות גם באזורים ללא קליטה. בנוסף, הודענו לאחרונה על פריסת רשת דור 4.5LTE-Advanced) ), באמצעות חברת PHI, פרויקט שהחל בשבועות האחרונים וצפוי להתרחב במהלך 2017".

 

המדד נערך על ידי חברת "מרקטסט" שבחנה באופן בלתי תלוי את חוויית הלקוח בקרב לקוחות חברות הסלולר הגדולות (סלקום, פרטנר ופלאפון), במהלך נובמבר – דצמבר 2016. השאלות נערכו על פי המדדים הקבועים של חוויית לקוח הנמדדים מידי שנה על ידי מרקטסט להערכת חווית השירות.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 1
    חסמו אותי מקבלת שירות לקוחות ללא סיבה

    אני לקוח של חברת פרטנר פרטנר נותנת מידע שגוי ומוטעה והופעל נגיד חסימה של קבלת שירות לקוחות של הכול גם עים היה לי תקלה במכשיר אפילו שזה במסגרת אחריות היצרן גם לא יתקנו וחסמו אותי מהכול אנע בן אדם נכה והחברה אמרה עליי שאני שקרן ושהחסימה תישאר לתמיד חברה זבל

    • יקיר דוקרקר
    • 29/12/2016 18:27