חברת אביליטי המפתחת ומספקת כלים, טכנולוגיות ואמצעים ייחודיים לניטור ופיענוח מידע, הודיעה הבוקר על מינויו של מאיר משה לחבר בדירקטוריון החברה. משה צבר למעלה מ -30 שנות ניסיון פיננסי בכיר. בעבר שימש כסמנכ"ל הכספים של חברת "רדוור" העוסקת באספקת יישומים ופתרונות אבטחת סייבר ונסחרת בנאסד"ק. כמו כן, שימש משה כסמנכ"ל הכספים של קבוצת פורמולה וכור תקשורת.

 

משה הינו רואה חשבון מוסמך אשר החל את הקריירה שלו בחברת "ארנסט אנד יאנג" והינו בעל תארים אקדמאיים (B.A) בחשבונאות וכלכלה מאוניברסיטת תל אביב.

 

מאיר משה מחליף את דויד וירניק אשר מסיים את תפקידו. וועד המנהל של אביליטי מונה שבעה דירקטורים, מהם ארבעה שנחשבים דירקטורים בלתי תלויים. משה יכהן כחלק מתפקידיו בוועד המנהל כחבר בוועדות הביקורת והמינויים וכן ישמש כיו"ר ועדת המינויים של החברה.

 

אנטולי חורגין, מנכ"ל החברה ומבעליה, התייחס למינוי: "מאיר הוא מנהיג עסקי מוכשר ובעל הישגים, אשר מביא עמו עומק ורוחב של ניסיון פיננסי לדירקטוריון של אביליטי. המומחיות שלו בפיתוח ויישום מערכות בקרה פיננסיות איתנות תתרום לנו מאוד. כמו כן, אנחנו נפיק תועלת רבה מהניסיוןוהמומחיות שלו בעודנו מקדמים את תכניות הצמיחה שלנו קדימה".

 

מאיר משה ציין: "צוות החברה עושה עבודה מצוינת ומסייע לממשלות ואנשי אכיפת חוק שונים בעזרת פתרונות בינה ומודיעין חדשניים שמסייעים להפוך את העולם למקום בטוח יותר. אני להוט לעבוד עם אנטולי והצוות ויחד להנהיג את סדר היום האסטרטגי להישגים גבוהים ולצמיחת החברה."

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש