ציון נפט וגז בע"מ (Zion Oil & Gas, Inc.) (Nasdaq:ZN) הודיעה היום שוויקטור קארילו (Victor Carrillo), המכהן כיום כיו"ר נציבות הרכבת של טקסס, הצטרף לחברה כחבר במועצת המנהלים.


ויקטור קאריו, גיאולוג וגיאופיזיקאי של נפט, עורך דין, לשעבר חבר במועצת העיר אבילין, לשעבר שופט במחוז טיילור וכיום יו"ר נציבות הרכבת של טקסס, הוא בעל יותר מעשרים שנות ניסיון בענף הנפט והגז, במיוחד בחיפוש והפקה. מר קאריו קיבל תואר במשפטים מהמרכז המשפטי של אוניברסיטת יוסטון, תואר מוסמך למדעים בגיאולוגיה מאוניברסיטת באילור ותואר ראשון במדעים בגיאולוגיה מאוניברסיטת הרדין- סימונס. מר קאריו גם קיבל תואר דוקטור לשם כבוד מאוניברסיטת הרדין- סימונס במאי 2006.


מר ג’ון בראון, יו"ר מועצת המנהלים והמייסד, אמר: "אנו שמחים על הצטרפותו של ויקטור קאריו למועצת המנהלים. הוא מביא לציון שפע עצום של ניסיון בענף הנפט ויש לו כישורים ייחודיים ורבי ערך שיהוו נכס כביר לחברה שלנו, בהמשיכנו לפעול להפקת פחמימנים בישראל. הוא יצטרף מייד לוועדה הטכנית של ציון, ואני מצפה שפעילותו שם תפיק תועלת רבה".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש