הבורסה בת"א תפתח את יום המסחר האחרון לשבוע, על רקע ההתאוששות והעליות במדדים אמש בארה"ב לאחר נתוני מאקרו חלשים שהובילו לפתיחה אדומה. אסיה גם כן רושמת עליות קלות הבוקר. המסחר יושפע מפקיעת אופציות המעו"ף.
 
 
 חברה לישראל תפרסם תוצאות ובכלל פיננסים אופטימיים. בבית ההשקעות מציינים, כי במהלך השבועות האחרונים פרסמו מרבית החברות הפועלות בענף ההובלה הימית במכולות את התוצאות הכספיות לרבעון 2/10 כאשר כולן מצביעות על שיפור ניכר בתוצאות, אשר מרמז על הצפוי מצים.


גם סלקום תדווח. באקסלנס מעריכים, כי הדוחות צפויים להמשיך להציג תוצאות חזקות (כרגיל) כאשר העניין תלוי במועד פרסום הודעה רשמית מצד משרד התקשורת בנושא הקישוריות.


 פניקס דיווחה הבוקר על רווח של 83.8 מ’ ש’ ברבעון השני לעומת רווח של 54.6 מ’ ש’ ברבעון המקביל אשתקד. 
 

 מגדל שוקי הון ממליצים לקנות את דלק רכב, לקראת הדוחות היום: צמיחה במסירות תביא לגידול בהכנסות, ברווח הגולמי והתפעולי, מנגד, עליית שע"ח תביא לירידה בשיעורי הרווחיות וברווח הנקי. מעניקים מחיר יעד של 57 ש"ח למניה.


 אורמת טכנולוגיות דיווחה הלילה, כי תחנת הכח השיורית GER במינסוטה החלה לפעול באופן מסחרי. התחנה פועלת ליד מתקן הפקת חשמל מגז טבעי ולחברה הסכם אספקת חשמל ל- 20 שנה עם חברה מקומית.

 

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש