המסחר בבורסה בתל אביב צפוי להיפתח הבוקר (ג’) על רקע הנעילה המעורבת אמש בוול סטריט, ומגמה דומה שנרשמת הבוקר בבורסות אסיה. בורסת טוקיו, שהייתה סגורה אתמול בגלל חג, סוגרת פערים וטסה ב-2.8%. החוזים העתידיים על אירופה וניו יורק אדמדמים בשעה מוקדמת זו.

 

ממוצע השפעת הארביטראז’ עמו שבות המניות הדואליות שולי על המעו"ף, כאשר בין המניות החיוביות בולטות קומפיוגן עם פער חיובי של 1.2%, טבע עם 1.1%+, וקמהדע - 0.9%. בין המניות שפותחות בפער ארביטראז’ שלילי: קמטק - 3.6%- וטאואר - 1.2%-. נציין כי טבע עלתה אמש בוול סטריט ב-2.36% למחיר של 57.8 דולר למניה. קודם לכן, זינקה המניה ב-2.2% בבורסת תל אביב במחזור הגבוה ביותר - 212 מיליון שקל.

 

המסחר בוול סטריט נסגר אמש כאמור במגמה מעורבת עם נטייה לירידות שערים קלות, על רקע פרסום נתוני מאקרו מעורבים בארה"ב ובסין. מדד ה-S&P ירד ב-0.02% ל-2,017.75. מדד הנאסדק עלה ב-0.18% ל-4,638.91 והדאו ירד ב-0.14% ל-17,366.18. הנפט ירד ב-1.76 דולר, או 2.2%, ונסגר במחיר של 78.78 דולר לחבית בניו יורק. מדובר במחיר הסגירה הנמוך ביותר מאז ה-28 ביוני, 2012.

 

 פריגו הודיעה הלילה על חלוקת דיבידנד בסך 0.105 דולר למניה. הדיבידנד ישולם ב-16.12.14, למחזיקי מניות החברה במועד הקובע 28.11.

 

 קפיטל פוינט הודיעה אתמול כי נוירודרם, בה היא מחזיקה 13.6%, הגישה תשקיף לרישום מניותיה בנאסד”ק. נוירודרם מציעה לציבור 4.5 מיליון מניות במחיר שבין 13-16 דולר למניה, כאשר לחתמים ניתנה אופציה לרכוש 675 אלף מניות נוספות.

 

 שפע ימים הודיעה כי הקידוחים בקישון השיגו מטרתם העיקרית - איתור שכבות המטרה הרלוונטיות. החברה רואה בממצאים אינדיקציה חיובית המעידה על הפוטנציאל הגלום בתא השטח, אך מדגישה כי רק הוצאת כמויות משמעותיות יותר של חומר תאפשר לבחון קיומן של אבנים יקרות.

 

 אורמת טכנולוגיות, חברת הבת של אורמת, חתמה על חוזה למכירת חשמל ורכישת קיטור ל-25 שנה עבור תחנת כוח בקניה. לתחנת הכוח הגיאותרמית Menengai כושר ייצור של 35 מגה-וואט.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש