ביוליין אר. אקס. הודיעה היום על פרסום בכתב עת מדעי של תוצאות Phase 1/2, בניסוי העבר ב- BCM ((BL-1040 , התקן רפואי חדשני למניעת פגיעה במבנה הלב לאחר אוטם שריר הלב.

 

BCM, שמוסחר לחברת Bellerophon בשנת 2009 להמשך פיתוח, נמצא בעיצומו של ניסוי קליני PRESERVATION I, לקבלת אישור CE לשיווק באירופה, במעל 80 אתרים ברחבי העולם, מתוכם 16 בארה"ב. נכון להיום למעלה מ- 280 חולים השתתפו בניסוי, אשר תוכנן לכלול מספר כולל של כ- 300 חולים. גיוס החולים צפוי להסתיים עד סוף השנה, והשלמת הניסוי צפויה באמצע 2015.

 

ד"ר כנרת סויצקי, מנכ"ל ביוליין אר.אקס., אמרה, "אנו שמחים מאוד על פרסום התוצאות 1/2 Phase בכתב עת מדעי מכובד מאוד, שכן תוצאות אלו היוו את הבסיס לניסוי PRESERVATION I רב מרכזי, אקראי ומבוקר לרישום CE לשיווק באירופה, בכדי לאשר את הבטיחות והיעילות של גישה חדשנית זו בחולי AMI בסיכון גבוה. 1.5 מיליון מקרים של אוטם שריר לב מתרחשים כל שנה בארצות הברית בלבד, ובמקרים רבים נגרם נזק פתולוגי בלתי הפיך למבנה הלב. ניסויים פרה-קליניים הראו ש-BL-1040 יעיל במניעת שינויים מבניים בלב לאחר אוטם שריר הלב. הניסויים הפרה-קליניים, יחד עם מגמה מעודדת מסוימת בניסוי 1/2 Phase, מעוררים תקווה כי נוכל לסייע בשימור תפקוד הלב למיליוני חולים פוטנציאליים ברחבי העולם. אנחנו מצפים להשלמה של ניסוי PRESERVATION I, שנערך על ידי Bellerophon, ואשר צפוי להסתיים באמצע שנת 2015".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש

  • 9
    האים יש מידע על מי שיש לו כבר אוטם

    שריר הלב. התרופה עוזרת רק למי שקיבל אוטם ואפשר לתת לו את התרופה עוד בבית החולים או למי שעבר לפני הרבה זמן אוטם בשריר הלב. שיש אוטם ולא מגיעים ישר לבית חולים יש נזק ללב והרבה פעמים אין אפשרות לתקן וחיים באיכות שנים ירודה. יותר מאשר אדם שהיגיע בזמן לבית חולים. והתרופה אפשרית לקבל גם אחרי הרבה זמן מאז?????.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • אקוש
    • 31/10/2014 19:13
  • 7
    כתבו על ביוליין בעט נובע או בנוצה?

    חייבת לציין שמי שבקיא בשפה, רואה ושומע טעויות אינספור כל הזמן. אני בוחרת לדלג עליהן ברוב המקרים. אולם כתבה - לא נאה לה להקליד פעמיים " כתב עט". זה צורם לעין כל. עדיף לזכור כי יומון, שבועון, ירחון, שנתון ?מקבלים סיומת ון לפי תדירות הפצתם. והמילה עתון גזורה מ-עת+ון.
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • חגיתת
    • 31/10/2014 15:24
  • 3
    חברה פח עם ניהול פח- שאלו את בנג׳ו

    כדאי להסתכל בגרף של המנײַת פח הזו, מאז מוריס לסטר האגדי (שאגב ידו בחשה גם בכיטוב שממנה אני הפסדתי הון תועפות ), בכדי להבין כמה ביוליין זו בדיחה אז עכשיו בכלל כתבה בכתב עת היא תעלה 4-6 אחוזים ובשבוע הבא תרד 14 אחוז כפי שקורה בשנה וחצי האחרונה? |1| שאלו את בנג׳ו - הוא יספר לכם |4| בקיצור עידכון פתאטי
    למעבר להודעה בפורום לחץ כאן

    • Airplain
    • 31/10/2014 14:52