בנק לאומי מעדכן הבוקר (ד’), כי בהמשך לפגישות שהתקיימו בעבר עם הרשויות האמריקניות, בימים אלה מתקיימים מגעים ראשוניים מול הרשות לשירותים פיננסים של מדינת ניו יורק בארה"ב (DFS) בקשר עם הסדר אפשרי, בקשר עם פעילות לקוחות אמריקניים של קבוצת הבנק. מהבנק נמסר כי טרם ניתן להעריך אם מגעים אלו יבשילו לכדי הסכם.

 

כפי שנכתב בדוח הכספי לרבעון השני של הבנק, בשלב זה לא ניתן להעריך את סכום ההוצאה שצפוי להיגרם לקבוצה, וקיימת אפשרות שהסכום הסופי של ההוצאה לסיום החקירות עם כל הרשויות האמריקאיות כאמור יהיה גבוה משמעותית מהסכום שנכלל בדוחות.

 

בביאור לדוח הרבעוני לרבעון 2 שפרסם הבנק באוגוסט האחרון דווח אודות החקירות שמתנהלות על ידי הרשויות האמריקאיות - ה- United States Department of Justice - DOJ, הרשות לניירות ערך האמריקאית (ה- SEC) וכאמור הרשות לשירותים פיננסים של מדינת ניו יורקNew York Department of Financial Services - DFS, בקשר עם פעילות לקוחות אמריקאים של קבוצת הבנק, ובדבר עדכון ההפרשות בקשר עם חקירת ה- DOJ, לשם סיום החקירה.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש