ועדת הביקורת ודירקטוריון אלקטרה אישרו היום לאלקטרה בניה (חברה-בת בבעלות מלאה של החברה) להתקשר באמצעות שותפות בבעלות ובשליטה של אלקטרה-בניה עם מידטאון בחוזה לביצוע בניה שהיקפו הכספי 717.4 מיליון ש"ח (פאושלי), ואשר הבנייה במסגרתו צפויה להמשך כשלוש וחצי שנים.
מידטאון מקימה את פרוייקט "מידטאון" במרכז תל-אביב, שעל-פי התכנון אמור לכלול מגדל מגורים בן כ-50 קומות (כ-338 דירות), שטחי מסחר בהיקף כולל של כ-17 אלפי מ"ר ברוטו, ומגדל משרדים בהיקף כולל כ-75 אלפי מ"ר. שטחי הפרוייקט עליהם חל החוזה כוללים כ-86 אלפי מ"ר שטח תת-קרקעי, כ-40 אלפי מ"ר שטח עילי של מגדל המגורים, וכ-77 אלפי מ"ר שטח עילי משוקלל מגדל משרדים.
החוזה אינו חל על עבודות בגינן תשלם מידטאון לשותפות הנ"ל תשלום של %cost + 8. העבודות כוללות – הריסות, דיפון, עוגנים, עבודות מי תהום, ועבודות בקשר לחניות. הצדדים טרם סיכמו את התמורות עבור עבודות גמר בשטח מסחר תת-קרקעי, מבני מסחר עליונים, אולם ספורט, גני ילדים, עבודות פיתוח ועבודות חוץ.