הבורסה בת"א נעלה את יום המסחר השני לשבוע ביציבות וסביב שערי הפתיחה, על רקע מסחר יציב באירופה ותוך המתנה להתפתחויות היום בוול סטריט, שתיסחר על רקע הראלי המרשים בסוף השבוע והמשך עונת הדוחות. בשעה 17:30 צפוי סטנלי פישר להודיע על הותרת הריבית על כנה, כך על פי מרבית האנליסטים שפירסמו הערכות לקראת ההחלטה של הנגיד.

 

בתום היום ירד מדד ת"א 25 ב-0.15% לרמת 1117 נק’, מדד ת"א 100 ירד ב-0.12% לרמת 1031 נק’ ומדד תל-טק טיפס ב- 0.1% לרמת 227 נק’.

 

 מניית טבע נרגעה מעט מהירידות אמש, כאשר המשקיעים מביטים בחוזים העתידיים ומניחים כי המניה תרשום עליות היום בוול סטריט. החברה תפרסם מחר את תוצאות הרבעון השני ובהראל פיננסים מעריכים, כי הדוחות יכו את התחזיות בשוק ויציגו שיפור חד ברווחיות המתואמת, כתוצאה מעליה חדה ברווחיות של הקופקסון ומהשקות גנריות משמעותיות שהיו במהלך הרבעון.

 

 מודיעין יהש דיווחה כי תוצאות סופיות של הסקרים הסיסמיים התלת מימדיים ברשיונות "מירה" ו"שרה" יפורסמו רק בעוד מספר חודשים. עם זאת, תוצאות ראשוניות יפורסמו ב- 1 לאוגוסט, כלומר, כבר בשבוע הבא.

 

חברת ביו ויו נסחרה בעליות לאחר שדיווחה על מכירת מערכת סריקה נוספת של החברה למעבדה בטוקיו, יפן. זוהי מערכת הסריקה השניה שמוכרת החברה ביפן והראשונה שנמכרת למעבדה מסחרית.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש