ספיץ’ מודולס אחזקות הודיעה היום (ה’) כי החלה בשיתוף פעולה עם המרכז לעיבוד שפה ACLP הפועל באפקה - המכללה האקדמית להנדסה בתל-אביב.

 

פרופ’ עמי מויאל, ראש המחלקה להנדסת חשמל וראש המרכז לעיבוד שפה באפקה, ביחד עם צוות המרכז לעיבוד שפה יסייעו לספיץ’ מודולס בהרחבת יכולות הייצור ופיתוח התמיכה בשפות חדשות במנוע זיהוי הדיבור של החברה.

 

המרכז לעיבוד שפה באפקה ישמש כזרוע פיתוח נוספת של החברה וכקבלן משנה לפיתוח כלים ושיטות לתמיכה בשפות חדשות ברמה מתקדמת.

 

במסגרת שיתוף הפעולה הטכנולוגי, צוות הכולל מהנדסי חשמל, מהנדסי תוכנה ובלשנים של המרכז לעיבוד שפה באפקה והמחלקה ההנדסית של ספיץ’ מודולס, יעסוק בפיתוח תמיכה בשפות חדשות בשימוש בבסיסי נתונים גדולים של דיבור וטקסט ופלטפורמות שונות ושילובם בפלטפורמה הטכנולוגית שפיתחה ספיץ’ מודולס.

 

אלון ברנע סגן הנשיא לפיתוח במכללת אפקה ומנכ"ל אפקה יישומים, החברה הכלכלית של המכללה: "שיתוף הפעולה עם חברת ספיץ’ מודולס הינו המשך ישיר ומימוש נוסף של האסטרטגיה של מודל מרכזי המחקר והייעוץ התעשייתי באפקה שנועד לאפשר ולקדם שת"פ משמעותי ואמיתי עם התעשיה".

 

עובד צפניה, מנכ"ל חברת ספיץ’ מודולס, ציין: "אנו ממשיכים לפתח אפיקים חדשים ושיתופי פעולה טכנולוגיים דוגמת שיתוף הפעולה הנוכחי עם המרכז לעיבוד שפות במכללת אפקה, שיסייעו לקדם בצורה מהירה יותר את הפעילות העסקית של ספיץ’ מודולס ואת מסחור הטכנולוגיה שפתחנו".

 

פרופ’ עמי מויאל, ראש המרכז לעיבוד שפה במכללת אפקה. אמר: "המרכז לעיבוד שפה באפקה, ככל יתר המרכזים באפקה, נועד לשמש כמרכז ידע בתחום, תוך בניית שיתוף פעולה יחודי אקדמיה-תעשיה שהינו לתועלת שני הצדדים. שיתוף הפעולה עם חברת ספיץ’ מודולס, כמו גם שיתופי פעולה נוספים שנבנו בתקופה האחרונה, ממחישות את הצלחת המודל היחודי".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש