קבוצת ברן ממשיכה בחיזוק פעילותה בחו"ל, ומדווחת על חתימת הסכם מסגרת לביצוע פרויקט של הקמת תשתיות אתרי תקשורת בשוויץ ובכלל זה הרכשה, תכנון, רכש ובניית אתרים.

 

האתרים ייבנו במהלך השנתיים הקרובות והיקף הפרויקט נאמד בכ-120 מיליון דולר. הפרויקט יתבצע על ידי חברה ייעודית בשוויץ, המוחזקת בשיעור של 70% על ידי חברת הבת של קבוצת ברן ממגזר ברן אינטרנשיונל.

 

הפרויקט יתבצע עבור ספק ציוד בינלאומי של ציוד תקשורת, אשר בכוונתו לחלק את ביצוע הפרויקט בין כ-3 חברות ביצוע עליהן נמנית החברה הייעודית של ברן. הביצוע של חלק הפרויקט על ידי החברה הייעודית מותנה בהזמנות שיתקבלו מידי פעם בפעם מהלקוח. תחילת הביצוע הינה מידית בהמשך להזמנות ראשוניות שהתקבלו מהלקוח.

 

ברן אינטרנשיונל מחזקת בהתמדה את פעילות התקשורת, ופרויקט חשוב זה מצטרף לזכייה לאחרונה של הקבוצה בפרויקט להקמת אתרי תקשורת סלולרית בדרום מזרח אסיה בהיקף כולל של עד 48 מיליון דולר במהלך השנים 2014-2015. בפרויקט זה קיבלה ברן, בשלב ראשון, הזמנה בהיקף כספי של כ-12 מיליון דולר לביצוע עבודות להקמת אתרי תקשורת סלולרית בשיטת "Turn-Key" עבור ספקית תקשורת סלולרית במדינה בדרום מזרח אסיה.

 

נחמן צבר, מנכ"ל קבוצת ברן: "קבוצת ברן שמחה מאוד לדווח על המשך זכיות בביצוע פרויקטים בתחום התקשורת. זכייה בפרויקט בסדר גודל שכזה מהווה עדות למובילות, למקצועיות ולניסיון הרב של ברן בביצוע פרויקטי תקשורת עבור ספקי תקשורת מבוילים בעולם. זכייה זו היא המשך ישיר למהלך אסטרטגי שהגדרנו להרחבת פעילות הקבוצה בחו"ל כמנוע צמיחה לשנים הקרובות ואמצעי נוסף לצמיחה ושיפור הרווחיות בברן".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש