אינרום תעשיות בנייה, שבשליטת קרן פימי, השלימה בהצלחה את השלב הציבורי במסגרת רישום למסחר לראשונה של מניותיה (IPO) בבורסה בת"א.
בשלב הציבורי התקבלו ביקושים גבוהים של כ-90 מיליון ש"ח ובשלב המוסדי התקבלו ביקושים של למעלה מ-400 מיליון ש"ח. עם השלמת השלב הציבורי מכרה אינרום תעשיות (חברת האם שבשליטת קרן פימי) כ-44% מהון מניות אינרום בנייה תמורת כ-355 מיליון ש"ח, לפי מחיר של 320 ש"ח למניה, לעומת מחיר הסגירה של המכרז המוסדי שעמד על 316 ש"ח למניה ומחיר המינימום במכרז המוסדי שעמד על 312 ש"ח למניה. מחיר הסגירה מייצג לאינרום תעשיות בנייה שווי של כ-800 מיליון ש"ח. ממימוש האופציות שהוקצו לציבור, צפויים להתקבל בחברה כ-70 מיליון ש"ח נוספים, כך שסך ההנפקה הכולל צפוי להסתכם בכ-425 מיליון ש"ח. הציבור יחזיק כ-49% מהחברה בדילול מלא.
את ההנפקה הובילו ארבעת החתמים לידר, לאומי פרטנרס, ווליו בייס ודיסקונט, וכן השתתפו בהפצה, כלל פיננסיים, מנורה, ברק קפיטל ואקסלנס. את ההנפקה ליוו משרד נשיץ, ברנדס, אמיר ושות’ ומשרד רו"ח ברייטמן אלמגור.
ישי דוידי, יו"ר אינרום תעשיות בניה: "אנו מודים לציבור המשקיעים על הבעת האמון הנרחבת בחברה ובצוות המנהלים שמוביל אותה. הצלחת ההנפקה תאפשר למשקיעים בה להיות שותפים להמשך השבחת החברה וצמיחתה".