אינרום תעשיות בניה השלימה בהצלחה את השלב המוסדי במסגרת הנפקת מניות ראשונה של החברה לציבור בישראל (IPO) בדרך של הצעת מכר על ידי חברת האם אינרום תעשיות, שבשליטת קרן פימי.

 

במסגרת השלב המוסדי הגישו משקיעים מוסדיים הצעות לרכישת מניות בהיקף כולל של למעלה מ-400 מיליון ש"ח, פי 1.6 מהיקף הגיוס המתוכנן בשלב זה, המשקף לאינרום תעשיות בניה שווי של כ-790 מיליון ₪. החברה קיבלה מתוך ההצעות שהתקבלו על ידי קשת רחבה של משקיעים מוסדיים בקשות לרכישת מניות בהיקף של למעלה מ-400 מיליון ש"ח. בנוסף יוקצו למשקיעים אופציות במחיר ההנפקה, הניתנות למימוש למניות החברה בשיעור של כ-8%.

 

לידר הנפקות הובילה את ההנפקה ואתה פעלו גופי החיתום של לאומי פרטנרס, דיסקונט, ווליו בייס, כלל פיננסיים, מנורה, ברק קפיטל ואקסלנס. החברה מודה ליועצים המשפטיים משרד נשיץ, ברנדס, אמיר ושות’ ולכל הצוות ממשרד רו"ח ברייטמן אלמגור.

 

ישי דוידי, יו"ר אינרום תעשיות בניה: "ההצלחה והביקוש הגדול להנפקה מוכיח את האמון הרב ששוק ההון רוכש לחברה ולצוות המנהלים שמוביל אותה. הצלחת ההנפקה תאפשר למשקיעים בה להיות שותפים להמשך השבחת החברה וצמיחתה".

 

אלדד בן משה, מנכ"ל ודירקטור באינרום תעשיות בנייה, מסר: "אנו שבעי רצון מתוצאות השלב המוסדי ורואים בביקושים הגבוהים הבעת אמון מצד המשקיעים באינרום תעשיות בנייה ובאסטרטגיה שלה. אנו מאד גאים על כך שהצלחנו לפתח תעשייה ישראלית אמיתית, יוצרת ומתקדמת ועל אמונתם של המשקיעים בעשייה זו".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש