איי.טי.ג’י.איי מודיעה כי סיימה בהצלחה תהליך עיבוד רקמת לב סוס והטמעתו כחלק מתהליכי הייצור של החברה. רקמת לב סוס מהווה רכיב עיקרי במוצרי החברה ומעתה, תרכוש החברה את חומרי הגלם מספק בקנדה באופן בלעדי ותבצע את הליך העיבוד במלואו במתקן הייצור של החברה ללא תלות בספק חיצוני.

 

החברה צופה כי לימוד והטמעה של תהליך עיבוד הרקמה בחברה, יוזיל את עלויות הייצור, יפחית באופן משמעותי את תלות החברה בספקים חיצוניים בכל הקשור לאספקת הרכיב העיקרי של מוצרי החברה, ויאפשר לחברה ללמוד, לפתח ולשפר תהליכי עיבוד וייצור חדשניים, אשר יאפשרו לחברה לייצר מוצרים טובים יותר.

 

להשלמת תהליך עיבוד הרקמה, והתחלת מכירות המוצרים עם הרקמה החדשה, זקוקה החברה לאישור רגולטורי (CE Mark) עבור הרקמה החדשה וצופה כי אישור זה יתקבל במהלך הרבעון השלישי השנה.

 

בעבר רכשה ITGI את הרקמה כיחידה מוכנה, לאחר שחומר הגלם עבר תהליך עיבוד כימי אצל הספק. נכון למועד זה, רוכשת החברה את חומר הגלם ומבצעת את תהליך העיבוד בעצמה. הליך ייצור הרקמה בחברה מאפשר לחברה ליצור מוצר איכותי יותר המשפר את איכות המוצרים הסופיים של החברה.

 

אביב לוטן, מנכ"ל ITGI, ציין "כחלק מתהליכי הייעול שעברה החברה בשנה האחרונה, החלטנו לשפר את יכולות הייצור, להוזיל את העלויות ולהעביר את כל תהליכי העיבוד למתקני החברה. הדבר מאפשר לנו גם לבצע שיפורים טכנולוגיים ולהמשיך ולשדרג את מוצרינו, כמו גם לשכלל את יכולות הייצור והפיתוח".

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש