רבד מדווחת על תוצאות מכרז לקבלת התחייבויות מוקדמות ממשקיעים מסווגים בקשר עם הנפקה אפשרית של אגרות חוב (סדרה ב’) של החברה, שהתקיים אתמול (ג’).
במסגרת המכרז, הוצעו למשקיעים מסווגים יחידות הכוללת כ"א 1,000 ש"ח ע.נ. אגרות חוב סדרה ב’, בדרך של מכרז על שיעור הריבית שתישאנה אגרות החוב. רבד קיבלה התחייבויות מוקדמות של משקיעים מסווגים לרכישת 215,083 יחידות.
לאור הביקושים במכרז, החליטה החברה להגדיל את היקף הגיוס, כך שסך הגיוס יהיה 70 מיליון ש"ח ע.נ. אגרות חוב. לבקשתה, מידרוג אישרה היום דירוג Baa2 לסדרה חדשה של אגרות חוב שתנפיק החברה בהיקף של עד 70 מיליון ש"ח ע.נ., במקום 60 מיליון ש"ח ע.נ., שאושרו לפני שבועיים.
החברה בחרה לקבל התחייבויות מוקדמות בסך 56 מיליון ש"ח ע.נ. אגרות חוב בשיעור ריבית של 5.75% לשנה, שיהווה בהנפקה לציבור את שיעור הריבית המרבי שתשאנה אגרות החוב סדרה ב’.
יודגש כי שיעור הריבית הסופי יקבע במסגרת ההצעה לציבור שתקיים החברה, ככל שתקיים, ושתיעשה במסגרת דוח הצעת המדף בדרך של הצעה אחידה.
כמו כן יצוין, כי פרסום דוח הצעת המדף וביצוע ההנפקה כפופים לקבלת אישור דירקטוריון החברה ואישור הבורסה ואין כל ודאות באשר לביצוע הגיוס בפועל, היקפו ומועדו.