מטריקס פיתחה מערכת לניהול קשרי לקוחות מבוססת Dynamics CRM של מיקרוסופט, שנועדה לאחד בין המערכות של בתי ההשקעות מיטב ודש בעקבות המיזוג ביניהם, ולשפר את השירות שניתן ללקוחות. הפרויקט שנמשך כשנה והסתיים לאחרונה נאמד בכמיליון וחצי שקלים.
המערכת החדשה באה להחליף ולשדרג את Dynamics CRM 3.0 אשר שימשה את מיטב במשך 6 שנים. המערכת שהוטמעה במיטב דש כוללת את מודול השירות הנותן תמונת לקוח מלאה ומאפשרת מתן מענה הוליסטי ללקוח. כמו כן, כוללת המערכת יישומים חדשניים ומתקדמים, כגון: ריכוז נתוני הגמל, ניהול אמנת שירות, תקשורת מול לקוח - שליחת מיילים, שליחת מסרונים (ידנית ואוטומטית) תוך קבלת חיווי קבלה ע"י הלקוח, תהליכי אירכוב אוטומטיים, ניהול הרשאות והפרדת מאגרי מידע כנדרש בהתאם לחברות הבת השונות, שליחת דוחות ואישורי גמל לעמיתים באמצעות המייל ישירות מן המערכת ועוד. בנוסף על כך, פיתחה מטריקס ממשק מול המערכת התפעולית של הבנק, מערכת הטלפוניה ועוד.
לדברי גיל צבר, סמנכ"ל טכנולוגיות, מיטב דש, "איחוד המערכות של שני בתי ההשקעות הינו תהליך מורכב המצריך ידע טכנולוגי נרחב, פתרונות יצירתיים והבנה מעמיקה של צורכי הלקוח על מנת להתאים מערכת שתענה על כל צרכיו ותשמור בד בבד על חיסיון המידע הפיננסי שלו. מעבר למיזוג המערכות לצורכי העבודה של מיטב דש כבית השקעות ממוזג המנהל מאגר לקוחות מאוחד, עמד לנגד עינינו היעד לשים את הלקוח במרכז ולכן ניתן דגש, לא רק למיזוג המערכות, אלא אף, ובעיקר, לשיפור המערכת למתן שירות הוליסטי ומיטבי ללקוחות. אנו רואים במטריקס שותפה לדרך ושביעות הרצון של הלקוחות שכבר נהנים משירות טוב יותר, מעידה על הצלחת הפרוייקט".
לדברי אודי כץ, מנהל אגף יישומי דיינמיקס במטריקס, "פרויקט זה מגיע אחרי פרויקטים גדולים ומוצלחים נוספים שבצענו לאחרונה במגזר הפיננסי. בזכות מתודולוגיה מאורגנת שבנינו ואנו עובדים לפיה הצלחנו לעמוד בתקציב ובלוחות הזמנים של הפרויקט, עם מינימום פיתוחים. המערכת החדשה נבנתה תוך ראיית ה - Road Map העתידי של המוצר ובאופן אג’ילי ובכך היא חוסכת למיטב דש את השדרוג הבא".