ברס אלקטרה, נציגת סוני אריקסון בישראל מציגה את הדור הבא של סדרת מכשירי ה- Communication Entertainment שהושקה בהצלחה רבה בישראל בתחילת השנה - סדרת סלולריים המצטיינת ביכולות מולטימדיה ובידור, ומשיקה את ה- Vivaz, להיט עולמי עם מסך מגע בגודל 3.2 אינטש, מצלמת HD ומערכת ההפעלה Symbian S60.
מצלמת ה- HD של ה- Vivaz מאפשרת צילום וידאו איכותי ב- 720P ב-24 פריימים לשנייה עם מקש יעודי לצילום וידאו, לצד צילום תמונות סטילס איכותיות ב-8.1 מגה פיקסל עם פוקוס אוטומטי, מייצב תמונה וזיהוי פנים וחיוך איכותי.
ה- Vivazיושק בארץ בצבע שחור פיאנו בוהק ומאחורי העיצוב היפהפה של המכשיר עומדת פילוסופיות הקימור האנושי, כך שגבו של המכשיר מעוגל בהתאמה מושלמת לכף היד. עוד מגיע המכשיר עם קישוריות בלוטות’, WiFi, יציאת VGA לחיבור למסך הטלוויזיה, רדיו FM וכן עם יישום TrackID™ המאפשר להקליט מספר שניות מקטע מוזיקלי המושמע ברדיו או מכל מקור אחר, לשלוח אותו לאתר האינטרנט של החברה ולקבל בחזרה את שם האמן ושם השיר.