בואינג (סימבול: BA) – חברה אמריקאית בינלאומית העוסקת בתעופה ובמערכות חלל. החברה מפתחת ומייצרת מטוסים לשוק התעופה האזרחי-מסחרי וכן לצורכי צבא וחלל. בואינג הינה היצואנית הגדולה ביותר בארה"ב. מניות החברה נסחרות בבורסת ניו יורק ונכללות במדד הדאו ג’ונס 30 לפי שווי שוק של 92.20 מיליארד דולר.
בתאריך 23/04/2014 החברה צפויה לדווח תוצאות כספיות כאשר האנליסטים מצפים לרווח של 1.55 דולר למניה.
המניה רשמה שיא כל הזמנים חדש בתאריך 22 לינואר לאחר שחתמה ברמה של 143.56 דולר, אולם יום המסחר למחרת החלה בגל מימוש עד לרמה של 120 דולר בתחילת חודש פברואר. מאז המניה הספיקה לתקן כלפי מעלה ולאחר שנכשלה בפריצה של אזור 130 דולר המניה נסוגה חזרה ומתבססת במשך שמונה ימי מסחר מעל אזור 121.90-122 דולר.
מהזווית הטכנית, תקופת ההתבססות ותצורת גרף המחירים מלמדים על קונים סביב אזור 122 דולר ופריצה כלפי מעלה של 126 דולר תהווה טריגר ראשון לשינוי המגמה בטווח הקצר. פריצה של 131 דולר תאשרר את שינוי המגמה ותסלול את דרכה חזרה אל עבר רמת השיא.
הנחת עבודה – איתות חיובי יתקבל בפריצה של 126 דולר, אולם במידה ותתהפך פעם נוספת מעל 122 דולר תתקבל נקודת חבירה נוחה עם קרבה לרמת הסטופ-לוס. במידה ואכן תרחיש זה יתקיים, יהיה ניתן לחזק בפריצה של 126 דולר.
בואינג – גרף תקופתי

* Stock chart courtesy of StockCharts.com