יובנק מתחילים בסיקור מניית אלוט תקשורת בהמלצת תשואת שוק עם מחיר יעד של 16.0$, הגבוה ב- 9% מהמחיר הנוכחי. במחלקת המחקר מאמינים כי החברה תחזור לפסי צמיחה ורווחיות בשנה הקרובה והיא תמשיך ליהנות ממגמה חיובית זו בשנים הקרובות. "יחד עם זאת, לדעתנו, מחיר המנייה הנוכחי כבר מגלם חלק מאפסייד זה. עם זאת, הערכת שווי אופטימית יותר המניחה צמיחה עודפת בשנים הקרובות בגין ביטול חוקי ה- Net Neutrality מביאה אותנו להערכת שווי של כ- 20$".
ביובנק מציינים כי "אלוט פועלת בתחום ה- DPI (Deep Pocket Inspection) ומוצריה מאפשרים לחברות תקשורת לבצע הקצאה דינמית של רוחב הפס ללקוחות הסופיים ולהציע למשתמשי הקצה שירותי ערך מוסף. בשנת 2013 ירדו הכנסות החברה ב- 8% בקירוב, בעקבות האטה בפעילותה בעיקר באזור אירופה בשלהי 2012. יחד עם זאת, ברבעון הרביעי חזרה החברה לפסי צמיחה, הציגה רווחיות תפעולית נמוכה וכמו כן תזרים מזומנים מפעילות שוטפת גבוה שעמד על כ- 7 מיליון דולר.
"תחום ה- DPI צפוי להמשיך ולצמוח על פי הערכת החברה וחברות מחקרי שוק שונות בקצב שנתי של כ- 20% בשנים הקרובות, ונהנה גם מהתפתחות רגולטורית חיובית בעקבות ביטול תקנת Net Neutrality ע"י בית המשפט לערעורים בארה"ב.החלטה תקדימית זו אמורה לספק רוח גבית לפעילות החברה בארה"ב, מאחר שעד כה נמנעה למכור את מוצרי הליבה שלה לחברות תקשורת בארה"ב".