אאורה השקעות מודיעה היום כי אאורה ישראל יזמות והשקעות, חברה בת בבעלות מלאה של החברה, חתמה על חוזה לרכישת קרקע בעיר יהוד - מונסון מצד ג’ אשר רכש את זכויותיו ממנהל מקרקעי ישראל, בשטח של כ-11.8 אלף מטר מרובע לבניית 250 יח"ד ב-5 בניינים וכ-4,000 מ"ר של שטחי מסחר בעבור סכום של כ-56 מיליון ₪, בתוספת של כ-7 מיליון ש"ח החזר הוצאות בתוספת מע"מ כדין.
אאורה ישראל מתכוונת לממן חלק מהתמורה בעסקה ממקורותיה העצמיים וחלק ע"י מימון בנקאי. כחלק מהעסקה התחייבה אאורה ישראל לפנות מחזיקים בקרקע, חלקם פונו בעבר ע"י המוכר ואת חלקם התחייבה החברה לפנות כחלק מהחוזה.
המקרקעין מהווים חלק ממתחם פרויקט High הגנים התלויים בו השלימה בעבר אאורה ישראל בהצלחה את בניית שלב א’ ובונה היום את שלבים ב’ ו-ג’, כך שעם רכישת המקרקעין תשלים אאורה ישראל הקמת שכונה בת 15 בניינים ולמעלה מ-800 יח"ד.