קומטאץ’ (תל אביב ונאסד"ק: CTCH) הודיעה כי חתמה על ארבע שותפויות OEM חדשות במהלך הרבעון השני של 2010, כך שסך הכל נחתמו עד כה 138 שותפויות, עם לקוחות העושים שימוש בטכנולוגיה של קומטאץ’ לאבטחת דואר אלקטרוני או גלישה בטוחה ברשת.


במהלך הרבעון, קומטאץ’ חתמה על ארבעה הסכמי OEM (עם לקוחות חדשים וקיימים) עבור הטכנולוגיה לגלישה בטוחה ברשת. בסך הכל עושים שימוש 29 שותפים בטכנולוגיה של קומטאץ’ לגלישה בטוחה ברשת.


בנוסף, הפתרון החדש של קומטאץ, למניעת הפצת דואר זבל על ידי מנויים של ספק השירות (Outbound Spam Protection), שהושק ברבעון הקודם, הוטמע על ידי לקוחות ראשונים. על פי מחקר שקומטאץ’ ערכה עם חברת המחקר Osterman, שני שלישים מספקיות שירותי אינטרנט (ISPs) סבורים שנושא התמודדות עם דואר זבל המופץ על ידי מנויים של ספק השירות הינו חשוב או אף חשוב ביותר עבורם ב-2010.

תגובות לכתבה

הוסיפו תגובה

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע המפר את תנאי השימוש